Orijinalini görmek için tıklayınız : Alış ve satışların sınırlandırılması..
Bu benim düşüncemdir..
herkes fikrini sunabilir..
avkolik sitesinde paylaşım yapan üyelerin yorum ve konularını burda üye olan herkes bilmekte..
ben şunu düşündüm köpeğini yada tüfeğini satacak olan bir üye belli bir konu açma sınırını geçmiş ve belli bir yorum yazma sınırı geçmişse satmak için konu açsın derim.. zaten o kadar konu açan yada yorum yapan bir üye umuyorum ki avkolik gönül dostudur..
örnek; satış ve ticaret maksatlı açılan bir konu olursa.. konuyu açan üyenin sitemizde en az 50 konusu olsun 50 konu altında olursa satış izniverilmesin..
ve + 500 yorum istasiği olsun.. bu konu ve mesaj istasiği limiti altında olan yeni üye ve bir üye satış maksatlı konusu portalımızda yer almasın?
Fikir ve düşüncelerinizi siz söyleyin buyrun?
Recep DÖNMEZ
10.Mart.2011, 10:55
Tufan bu konu önceden çok konuşuldu,tartışıldı...
Aynen senin dediğin gibi bazı sınırlamalar getirildi ve
her seferinde portalda "Canlılık olmuyor,konular eskidi,
yeni konu açan yok" gibi bahanelerle hep bu uygulamadan
vazgeçildi.Hatta hadi konu açılmasına sınırlama koymayalım
ancak satış konuları ilanlar bölümünde olsun sadece dedik
bu bile kabul görmedi.Portal hareketsiz kalıyormuş kardeş....
Benim şahsi düşüncem portal bir sürü köpek,yavru,tüfek
satış ilanları ile dolu olacağına,adam gibi açılmış konularla
yavaş olsun daha iyi be Kardeş.....
ersin kasap
10.Mart.2011, 10:58
tufan recep abime katılıyorum satılıklarla dolu bir portal hiç hoş olmaz
Osman KARATEPE
10.Mart.2011, 12:37
Konu ve mesaj sınırlandırması önemli değil ,önemli olan ilanı verenin samimi olması şayet bu siteyi bir aracı kurum, adını duyuracağı bir basamak olarak görüyorsa yanlış yapıyor demektir ancak bu sitede aktif olan bir üye ilan verme konusunda sıkıntı çekmemeli bizlerinde elinden gelen bir şey varsa yapmaları gerekmektedir...Selam sabah vermeden alel acele açılmış ilanlar sorgusuz sualsiz silinmeli kilitlenmeli demiyorum dikkat edin portalda durmasın dirak silinsin....
veyselll
10.Mart.2011, 12:58
Konu ve mesaj sınırlandırması önemli değil ,önemli olan ilanı verenin samimi olması şayet bu siteyi bir aracı kurum, adını duyuracağı bir basamak olarak görüyorsa yanlış yapıyor demektir ancak bu sitede aktif olan bir üye ilan verme konusunda sıkıntı çekmemeli bizlerinde elinden gelen bir şey varsa yapmaları gerekmektedir...Selam sabah vermeden alel acele açılmış ilanlar sorgusuz sualsiz silinmeli kilitlenmeli demiyorum dikkat edin portalda durmasın dirak silinsin....
aynen katılıyorum
Yıldıray İNCE
10.Mart.2011, 14:22
[quote author=Osman KARATEPE link=topic=15591.msg163764#msg163764 date=1299764252]
aynen katılıyorum.. Yorumkonu açma sınırlaması pek de doğru olmaz. Ancak üye olur olmaz siteyi ticari amaçla kullanmaya çalışanlar yönetimce engellenmelidir.
yönetim doğru olanı yapacaktır....şüphesiz
çetin ekren
10.Mart.2011, 21:46
siz üyelerimizin fikirleri doğrultusunda gereken yapılacakdır...
konuyu güncel tutarak fikirlerinizi burdan yazabilirsiniz....
ibrahim ozel
10.Mart.2011, 21:49
Diğer üyelerimizinde yazan dostlarımız gibi konuya bakışı bizim için çok önemli. Lütfen üyelerimiz bu konuya eğilip düşüncelerini yazsınlar...
Mustafa ÇİL
11.Mart.2011, 01:08
ANKET, İŞTİŞARE ,OY BİRLİĞİ,VE YÖNETİMİN BUNU UYGULAMASI
Bence üyelik süresinden ve paylaşımdan dolayı sınırlama getirmek çok yanlış yeni veya eski üye olması gerekmez ilan vermek için
Bir kişi eğer ilan verecekse üyesi en fazla olan siteye vermek ister tıpkı reklam veren firmalar gibi siz şimdi bunu kısıtlarsanız doğal olarak üye sayısında olmasada günlük haftalık online üye sayısı düşer
bir diğer olay ise yabantv de yöneticilerine defalarca yazdım ancak işlerine gelmediği için birşey yapamadılar ilan verilecek malzemenin zinsine göre gerekli kritel koymak şart olsun örnek
köpek için ırk cinsiyeti yaşı eğitimi ücreti email ve tlf numarası
aynı şey tüfek içinde modelinden markasına çapından ölçülerine fiyatından telefon numarasına kadar muhakkak yazılma tek eksiği olan ilan kesinlikle yayınlanmamalı verilen tlf da alakasız cevaplar alınırsa üyeylere hatırlatılıp derhal şikayet edilmeli ve silinmeli diye düşünüyorum
Recep DÖNMEZ
11.Mart.2011, 07:18
Bülent Kardeşimin yazısını okuduktan sonra aklıma şöyle bir husus geldi.
Şu halde isteyen üye satış ilanı ile ilgili konusunu yazıp anında yayınlayabiliyor,
yani istenilen kriterlere uyup uymaması önemli değil,bu ilanı yöneticiler ve diğer üyeler
yayınlandıktan sonra görüyor,belki dikkatten kaçıyor,belki anında görünemiyor,
farkedilemiyor ne derseniz deyin ama aradan bir müddet geçtikten sonra,birkaç
yorum yapıldıktan sonra ilanı kilitlemek,kaldırmak veya uyarı yapmak durumunda
kalıyoruz.Sitede açılan konuların takibi için nöbetçi görevli falan bıraktığımız yok ki
açılan her konuyu anında inceleyelim.
Demek istediğim kısaca şu;
Verilecek ilanlarla ilgili mesaj,konu sınarlaması,eski üye,yeni üye sınırlaması yapamayız
tabiki,ancak eğer teknik olarak mümkünse satış ilanları ile ilgili açılacak konular direk olarak portala düşmeden yönetim tarafından incelenip ilan kriterlerine uygun görülmesi
durumunda onaylanıp portala taşınması....Eğer bu mümkün olursa bence problem kalmaz,
yöneticiler tarafından onaylanan ilan portala taşınmış olur ve bu sıkıntıların önüne geçmiş
olabiliriz diye düşünüyorum.
Ali Ekber Kardeşim bu hususun teknik olarak mümkün olup olmadığı hususunda
bizleri bilgilendirecektir mutlaka...
Hepinize selam ve saygılar...
çetin ekren
11.Mart.2011, 07:41
Bülent haklısın ama dostum biz burda her zaman bir aileyiz diyoruz...
dediğin gibi bir ilanı gören herhangi bir üyemiz o anda sitede hiç online yönetici yoksa gönül rahatlığıyla
kendini bu sitenin yöneticisi gibi görüp gerekli uyarıyı yapmalı...
bu kesinlikle ilan konuları içinde geçerli değildir...herhangi bir konuda av ve avcıya,tüfeğine ve köpeğine nebileyim
saçma sapan isimle üye olanlara vb.gibi sataşma içeren konularda da üyelerimiz uyarı hakkında yetkilidirler...
fevzi dursun
11.Mart.2011, 07:45
arkadaşlar satış ilanlarında satanın yanında alanında faydalanabileceğini göz ardı etmeyelim, değerlendirmelerimizi buna göre yapalaım
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.