Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir köpeğe bu yapılırmı...Lütfen izleyin...
Osman KARATEPE
10.Mart.2011, 13:08
Bu hayvana emeği geçenleri kutlarım..helal olsun...
http://www.izlesene.com/video/bir-kopegin-drami/3150719
veyselll
10.Mart.2011, 13:22
abi söyleyecek kelime bulamıyorum. paylaşımın için teşekkürler eline sağlık
Yıldıray İNCE
10.Mart.2011, 14:14
Osmanım söyleyecek kelime bulamıyorum. paylaşımın için teşekkürler eline sağlık...........
sukru sunar
10.Mart.2011, 14:18
abi söyleyecek kelime bulamıyorum. paylaşımın için teşekkürler eline sağlık
berkin arcan
10.Mart.2011, 15:23
bir hayvana bunu yapanı görürsem hiç tereddütsüz saçma manyağı yaparım. allah o günleri göstermesin kendi başımıda yakarım çünkü.
kapadokyali_1981
10.Mart.2011, 15:28
Bu videoyu daha öncede izlemiştim gerçekten birektik bi olay. İlk izlediğimdede aklıma köroğlunun atı gelmişti paylaşım için teşekkürler.
ibrahim ozel
10.Mart.2011, 16:01
Ne diyeyim osman ben şimdi ya. Bunlara sövsen dövsen hayvana yaptıklarını onlara yapsan tövbe yarabbim Allah sevap yazar heralde.
ersin kasap
10.Mart.2011, 16:13
abi defalarca daha öncede seyretmiştim gerçekten elleri öpülesi fedakar ve vijdana sahip insanlar o haldeki bir hayvanı kaçımız alır bakımını yaptırırız
bir çoğumuz uyuz hayvan deyip uzaklaşırız cc allah yapılanların karşılığını en büyük sevaplarla hanelerine yazacaktır saten
hanımefendiye helal olsun. Allah razı olsun. Hayvanı bırakın, durumu iyi olduğu halde insanlara yardım etmeyen o kadar İnsan(!) varken takdire şayan bi davranış sergilemiş..
Hayvanları sevmeyen insan sevemez
Recep DÖNMEZ
11.Mart.2011, 10:13
Bende bu hayvana emeği geçenlere,bu paylaşımı
bizlere sunan Osman Kardeşime teşekkür ederim...
emeği geçen ve hayata yeniden bağlayanlara helal olsun paylaşım için teşekkürler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.