PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İsa Aşkına(Akşehirli)

10.Mart.2011, 17:02
Adamın biri elinde büyük bir bıçakla camiye dalar ve sorar:

-Aranızda Müslüman olan var mı?

Korkudan......... kimse bişey diyemez. Birazdan yaşlı bir adam ayağa kalkar:
...
-Ben müslümanım. Der.

Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar. Adam dışarıdaki inek sürüsünü gösterip:

-Amca, şunları kurban edicem de ben beceremem yardım eder misin? Der.

Yaşlı adam baya bir hayvanı kestikten sonra 'ben yoruldum başka birini bul' der.

Adam bu sefer kanlı bıçakla yine camiye girer ve sorar:

-Aranızda başka Müslüman var mı? Az önceki adamı doğradığını düşünen cemaat çok korkar ve herkes aynı anda imama bakar, imam:

-Ne bakıyosunuz ulan iki rekât namaz kıldırdık diye hemen Müslüman mı olduk yüce İsa aşkına...
Allah sıkıyı görünce kıvırtanlardan tüm müslümanları korusun. Aminnnn.

ersin kasap
10.Mart.2011, 17:05
naci ellerine sağlık valla ne hocalar ne imanlar gelip geçiyor biz müslümanız diye yimedikleri kalmıyor
teşekkürler kardeşim

10.Mart.2011, 17:06
Abi aynen katılıyorum. Ama seni görünce aklıma İnegöl köfte geliyo, geldiğimde borçlusun ona göre..:))

ersin kasap
10.Mart.2011, 17:12
naci bir tel yeter gönül dostlarına herzaman beklerim bende konyaya geliyorum bıldıcına çeltik tarafına beraber avlanırız belki birgün

10.Mart.2011, 17:14
Abi çok memnun olurum. Ben Akşehirdeyim ama o bölgeye pek takılmıyoruz. daha güzel yerler var, gel mutlaka beklerim. Dostların başımızın üzerinde yeri var.

ersin kasap
10.Mart.2011, 17:25
naci allahtan bir zaval gelmesse oğustos sonu ordayım işallah

kısmetse beraber avlanırız güzel muabbet yaparız

10.Mart.2011, 17:30
naci allahtan bir zaval gelmesse oğustos sonu ordayım işallah

kısmetse beraber avlanırız güzel muabbet yaparız

Abi başımın üzerinde yerin var. Gelmezsen o dönemde burada deşifre ederim ona göre. mutlaka ara: 0532 590 96 02

ersin kasap
10.Mart.2011, 17:39
naci benim gurubu biliyosun senin yanına gelemesem bile ben seni çağırırım sen gelirsin benim avlandığım bölgeye ben ineğölden geliyorum sende akşehirden gelirsin olmazmı çünkü ekip kalabalık kimseye yük olmak istemem ama az olursak bilki direk seni yanındayım

10.Mart.2011, 17:44
Anlaştık, nasıl olursa olsun en azından görüşmüş oluruz. O zamanlar bi gelsinde ayrıntılı konuşuruz...