Orijinalini görmek için tıklayınız : tek kırma tercihi (yardım)
yine birsoruyla burdayım :) avkolik üyelerinin ilk tüfeğimde çok yardımları oldu saolun.ssorum bu seferde tek kırma alma durumum var yerli sağlam bir marka önermenizi bekliyorum kral markasına baktım iyi gibi bilmiyorum valla.yardımlarınızı bekliyorum 150 tl bütçe ayırdım 36 kalibre olacak saygılar..
Osman KARATEPE
14.Mart.2011, 02:38
Huğlu...Baikal....
Yaban av ile irtibata geçmeni öneririrm. Tek kırma artıl çok satılmıyor. ustalar da daha çok nostalji için alındığını düşünerek işlemeli ve güzel tek kırmalar yapıyor. Mutlaka ellerinde güzel ve uygun bir şey vardır. Markaya pek takılma zira hiçbir tek kırma iğne kırılması hariç arıza yapmaz..
dadak_e
14.Mart.2011, 07:59
baikalın şeritli enjektörlü tek kırmasını öneririm
ersin kasap
14.Mart.2011, 10:43
umut gerçekten artık çok üretilmeyen tek kırmalar hakkında ne desem boş çünkü kullananların ağızlarından dinlemek lazım
arkadaşlar en fazla 150 milyon verebilirim dedim huglu baikal diyen arkadaşlar olmuş!!! atas ve kral marka olarak bu 2 si arasında tercih yapacam kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum saygılar..
yıldızın tek kırması nasıldır arkadaşlar kimse yazmıyor.
http://www.yabanav.com/index.php?option=com_content&view=article&id=18&It emid=19
bu linkte olan tüfeklerden beğen fabrikayla irtibat kur sana gereken yardımı muhakkak yapacaklardır
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.