PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : lord la güzelliklere devam(ersin kasap)

ersin kasap
18.Mart.2011, 16:47
eniklerin babası koca oğlum lord
http://i53.tinypic.com/2cd8msh.jpg
anneleri tom
http://i54.tinypic.com/2hdo1so.jpg
ve sarı şekerlerim 4 dişi 1 erkek olmak üzere 5 tanedir
http://i52.tinypic.com/zldjyw.jpg
http://www.dailymotion.com/video/xhp72l_lord-la-guzelliklere-devam_animals#from=embed&start=0
enikler sahiplendirilmiştir resimler ve video sadece paylaşım içindir

Osman KARATEPE
18.Mart.2011, 17:57
Hayırlı olsun ..

ersin kasap
18.Mart.2011, 21:35
Hayırlı olsun ..
teşekkürler osman abim

veyselll
18.Mart.2011, 22:21
Abi inşallah değerini bilecek avcılara nasip olsun demiyorum cunki biliyorumki sen böyle kişilere verirsin eniklerini sahiplenenlere simdiden hayırlı olsun. herseyin gönlünce olması dileği ile

ersin kasap
18.Mart.2011, 22:52
Abi inşallah değerini bilecek avcılara nasip olsun demiyorum cunki biliyorumki sen böyle kişilere verirsin eniklerini sahiplenenlere simdiden hayırlı olsun. herseyin gönlünce olması dileği ile
teşekkürler veyselim sık dokudum ince eledim abim değerli avcılara nasip oldular işallah meralardaki yerlerini aldığı günleride görürüm ve mutlu olurum

çetin ekren
19.Mart.2011, 06:11
hayırlı olsun ersin...
ilk yavrular herhalde...
inşallah hepsi birer avcı olur ve nam salırlar....

dadak_e
19.Mart.2011, 06:46
avları bol dostlukları daim olsun

Mustafa ÇİL
19.Mart.2011, 07:08
1000 geçmişmidir ersinim :) :=)

ibrahim ozel
19.Mart.2011, 07:19
Ersin bu videoyu atman iyi oldu.
Erzurumdan Emre merak ediyordu yavrusunu.
İnşallah bu sezon meralarda koşturmaya başlayacaklar.

dadak_e
19.Mart.2011, 12:57
ibrahim abi ben bunları yerim çok sevimliler gerçektende çok merak ediyordum tşk ler ersin abi

ersin abi video ilk başladığında annesini arka ayaklarının orda emen dişimi erkekmi

recep arslan
19.Mart.2011, 14:27
allah şanslarını bol bahtlarını açık eylesin

19.Mart.2011, 15:08
hayırlı olsun ersincim allah nazardan saklasın

ersin kasap
19.Mart.2011, 17:35
hayırlı olsun ersin...
ilk yavrular herhalde...
inşallah hepsi birer avcı olur ve nam salırlar....
evet çetin abi bende doğan ilk enikler teşekkürler avlaklarda kendilerini göstersinler yeter abi nam şöhret yoksun olanların olsun bizler avcı kalalım can dostlarımızla beraber köpeklerimizle beraber kafi

1000 geçmişmidir ersinim :) :=)
valla geçmiştir abi koca oğlum bundan sonra bak neler çıkaracak av makinalarıyla eşleşti geliyor tüm güzellikler yola devam abim

Ersin bu videoyu atman iyi oldu.
Erzurumdan Emre merak ediyordu yavrusunu.
İnşallah bu sezon meralarda koşturmaya başlayacaklar.
işallah abi bende bir dişi ayırdım kendime sana fermasında tüfek attırırm bu sene söz

ibrahim abi ben bunları yerim çok sevimliler gerçektende çok merak ediyordum tşk ler ersin abi

ersin abi video ilk başladığında annesini arka ayaklarının orda emen dişimi erkekmi
evet emre o enik dişi kafasında iki noktası var gövde kompile beyaz paftasız

allah şanslarını bol bahtlarını açık eylesin
işallah recep abim selamlar teşekkürler

hayırlı olsun ersincim allah nazardan saklasın
teşekkürler can dostum aminnnnn

ibrahim ozel
19.Mart.2011, 17:37
Tamam ersin emrenin sorduğunu ayır gardaşım mümkünse Erzurum yolcusu Allah'ın izni ile.

ersin kasap
19.Mart.2011, 17:44
tamamdır abim

19.Mart.2011, 19:47
ersin maşallah harika enikler. sahiplenen kişilerde çok iyi avcılar olacaklarına eminim. Hayırlı olsun..

Yıldıray İNCE
20.Mart.2011, 05:24
Allah nazardan esirgesin şanslarını bol bahtlarını açık olsun........

dadak_e
20.Mart.2011, 10:54
tşk ler ibrahim abi

Ahmet YILDIRIM16
20.Mart.2011, 11:06
hayırlı olsun ersin abi allah nazardan saklasın

çetin ekren
21.Mart.2011, 06:33
hayırlı olsun emre...

Osman KARATEPE
21.Mart.2011, 08:09
Hayırlı olsun Emre...Bu eniğe çok iyi bakacağına eminim kardeşim.Önümüzdeki sezon bol fermalı paylaşımlarını bekliyorum...

dadak_e
21.Mart.2011, 08:54
tşk usta

osman can diğer ismi ile tora benim ilk göz ağrımdı o yüzden neyi doğru neyi yanlış yaptığımı çok iyi biliyorum o yüzden bunun çok farklı ve doğru bi eğitim alıcağı ap açık ortada tabiki bu işin ustası dostalarım sayesinde bu olıcak

Ahmet YILDIRIM16
21.Mart.2011, 11:33
hayırlı olsun abi allah nazardan saklasın inşallah değerini bilecek avcılara nasip olurlar

ibrahim ozel
21.Mart.2011, 16:04
Emre sana bu konuda güveniyorum.
Köpeğin direk sana gelecek dostlarınla beraber eğitirsin.
Sezon sonunda inşallah istediğin nitelikte bir köpeğini görürüz.
Yıllarca bu köpekle bol kanlı kazasız belasız av yapman dileğiyle kardeşim.

ersin kasap
21.Mart.2011, 16:36
Emre sana bu konuda güveniyorum.
Köpeğin direk sana gelecek dostlarınla beraber eğitirsin.
Sezon sonunda inşallah istediğin nitelikte bir köpeğini görürüz.
Yıllarca bu köpekle bol kanlı kazasız belasız av yapman dileğiyle kardeşim.
abi yapmassa kulaklarını çekersin bir dişide kendime bırakıyorum ben paylaşıcam sende kıyaslıcaksın artık hangimizin kulağını çekersin bilmem http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

ibrahim ozel
21.Mart.2011, 16:38
Bu sefer ava yönelik eğitecek inşallah ersinim.
Bu köpek dişi erkek kadar aside olmaz inşallah.
Erzurumda ava sokamassa ben bişi demem artık.
Gerçi çetoyla ava gidecek avlanmaması mümkün değil bence.
Lord yavruları Erzurumuda sallayacak inşallah...

ersin kasap
21.Mart.2011, 16:55
hadi bakalım abi işallah

22.Mart.2011, 10:58
Ersinim hayırlı olsun.. maşallah hadi bakalım ALLAH ömür versin bu sevimli keratalara..

çetin ekren
22.Mart.2011, 11:23
ben bunu burdan açık seçik ifade ediyorum...
emre şunu kabullensin sizde ona göre köpeği emreye gönderin...
yoksa ben kesinlikle mesuliyet kabul etmem ona göre...
şimdi eğitim esnasında benim dediklerimin dışına çıkarsa ve kafasına göre hareket ederse hele hele o şöyle diyor bu böyle diyor yaparsa anında köpeği kendisinden alırım...
şunu biliyorum ki ve emrede biliyor hiç şüphem yok öyle bir yavruyu bana güvenerek (eğitimi açısından)gönderiyorsunuz...
dediklerimin dışına çıktığını gördüğüm anda o yavruyu kendisinden alacağımı bilerek kabul ediyorsa evet desin....yoksa dediğim gibi ben bu işte yokum derim..
canın eğitiminde dediklerimin hiç birini yapmadı o şöyle dedi bu böyle dedi,deyip hep aksini yaptı ve görüntüsü mükemmel içi boş emir ferman kendi elinde bir köpek ortaya çıkdı...
suç burda kimdeydi candamı yoksa emredemi...valla bende değildi...
suç canda olsa şuanda canın bir oğlu hala elimizde ilk av sezonu ve erkek köpek olmasına rağmen çok iyi bir performans sağladı...sezon boyunca benle avlandı...hiç kusur yapmadımı elbette yaptı ama her zaman artıları eksilerini kapadı...
söz dinleme ve itaat konusunda sıkıntısı asla olmadı...ferma ve aportu sezon sonuna kadar pekiyi dereceye çıkardı...
bu konularda söz verecekse emre kardeşim eyvallah...yok olmaz derse aha ersin aha komutan ahada emre üçünüzde burdasınız kararınızı ona göre verin...

ibrahim ozel
22.Mart.2011, 15:11
Söz emreye düşmüş burda ben sözümde durur ona ve sana hediye eniklerimi gönderirim.
Sende abisisin gereğini yap usta bunuda nasıl yapacağını benden iyi bilirsin.

ersin kasap
22.Mart.2011, 16:24
valla emrenin çekeceği var gibi gözüküyor abi ister ben köpeği eğitip göndereyim emrenin bıyıkları çok terlicek galiba

hasan mert ince
22.Mart.2011, 17:28
[quote author=Ahmet YILDIRIM16 link=topic=15663.msg165141#msg165141 date=1300622807]
hayırlı olsun ersin abi allah nazardan saklasın

ersin kasap
22.Mart.2011, 17:33
hasanım teşekkürler kardeşim cc allah sana daha güzellerini nasip etsin selamlar

çetin ekren
22.Mart.2011, 18:56
valla benim zamanında çok terledi,
sizler gibi dostlarda herzaman çıkmadı karşımıza ki eğitip tutuştursunlar elimize...
bu yol uzun,Allah ömür verirse zamanda çok...neresi terleyecekse,terlesin terlediği kadar...
ama bu işin özü budur...gereği sana kalmış diyorsanız...
eğitime yarın emreden başlarım ben...

ersin kasap
22.Mart.2011, 21:28
abi köpek yetiştirmek gerçekten çok zevkli olduğu kadar çokda zordur ama yetişmicek eğitilmicek köpekde yoktur bu işin ilk kuralı karşılıklı sevgi tabi gerisi ikili ilişki ama başta insan kendini eğitmeli bilgilenmeliki öğrendiklerini köpeğe aktara bilsin

köpeklerde başı şeyler genetik olarak gelir kalanınıda avcıya kalmış valla abi emre kendine güveniyorsa bizlere söz düşmez ibrahim abim rica etti eniğin yeri varken iptal ettim emreyi sevindirdik geri ona kalmış

dadak_e
23.Mart.2011, 14:50
abi benim candan anladığım tek tecrübe av köpeği avda eğitilir evde değil ben evde eğittim canı
ve o yüzdende evde patron bendim merada oydu
şimdi evde sevgi şefkat var avda eğitim var
evde hem şefkat hemde eğitim olmuyo olunca b........... çıkıyo
ersin abiye ibrahim abiye bu yavruyu bize layık görüp gönderdikleri için çok tşk ederim

çetin usta bak şimdiden söylüyom eğitime gel gidelim dediğim zaman kaçmak yok eğitimden

layd inş bu sezon tam randımanını gösteremesede bi sonraki sezon rüzgarını estirecek erzurum semaların da

ersin kasap
23.Mart.2011, 16:24
hadi bakalım emre bizde artık burda seyrederiz güzel kızımızı

ibrahim ozel
23.Mart.2011, 17:14
Valla emre ahanda sana sölüyom. Birisi ersinde birisi çetoda diğeri sende. 3/2 olumlu seninki 3/1 olursa sana bu saatten sonra avcı gözüyle bakmam. Bak çetoda ersinde köpek avlanır. Sen sen ol çetoyu avda bırakma.

ersin kasap
23.Mart.2011, 22:26
Valla emre ahanda sana sölüyom. Birisi ersinde birisi çetoda diğeri sende. 3/2 olumlu seninki 3/1 olursa sana bu saatten sonra avcı gözüyle bakmam. Bak çetoda ersinde köpek avlanır. Sen sen ol çetoyu avda bırakma.
emre çapraza geldin galiba valla çekeceğin var senin

dadak_e
24.Mart.2011, 10:32
abi hep olumsuz düşümnmiyelim demi bide düşünsene bendekinin iş görüp öbürlerinin iş görmediğini o zaman ne yapıcaz
ne diyecez :)

çetin ekren
24.Mart.2011, 10:43
öyle bir ihtimal varmı emre sence...
bu zamana kadar baktığım köpeklerin hepsini ben seçtim...Allaha şükürler olsun hiçbiride beni yanıltmadı...veyseldeki garip..kimse beğenmiyordu köpeği ne dedim size bu köpek hepsinden iyi avcı olacak,ne yaptı sezon sonuna doğru erkek köpek olmasına rağmen ve ilk avlandığı yıl olmasına rağmen olağan üstü sahneler yaşattı bize...ferma desen süper,aport desen süper....hele patroneleri bitiriyordu beni...
ne eğitimciyim nede köpek profösörü ama o köpek benle dağ taş gezecekde avlanmayacak varmı böyle bir ihtimal...
ben eğitimlere gelmeyebilirim...zaten kendi köpeklerimide özellikle eğitim adı altında hiçbir yere götürmedim...sadece ava götürdüm ve sürekli köpeği kontrolüm altında tuttum...ama balığada yanımda götürdüm,gezmeyede yanımda götürdüm...
kelebeklerin peşine koştuğu günleri unutmadın sanırım doçun...
doç 2 yaşında olmasına rağmen bir sefer dahi boynuna tasma takmadım...halende alışık değildir tasmaya...bırakırım dışarı istediği gibi dolaşır benden ve babamdan başkasının yanına gitmez kimseyide yanına sokmaz...nerde olursa olsun tek ıslıkda yanındadır...yeterki ıslığı duysun...
daha ne anlatayım emre...sence benimle avlanan köpek iş yaparmı yapmaz mı?

dadak_e
24.Mart.2011, 11:06
he he http://www.avkolik.net/forum/pointer/lord-la-guzelliklere-devam(ersin-kasap)/30/.../../Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/pointer/lord-la-guzelliklere-devam(ersin-kasap)/30/.../../Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/pointer/lord-la-guzelliklere-devam(ersin-kasap)/30/.../../Smileys/classic/cheesy.gif