PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tarih 22-03-2011

22.Mart.2011, 11:50
sazlıklarda sulak tarlalarda ırmak ve kanal kenarlarında halen kacak av yapılıyor ciflesme dönemi başlamıs olan ördek halen vururmaka ve bizler sadece kınamakta kalıyoz arkadaslar ormancı jandarma nereye kadar takipcisi ola bilirki etci avcıların cok üzülüyorum ama ne yapa bilirizki_?
iftuna dediğimiz turna balığının yumurlama zamanı hayvan lar ırmak ve göl kenarlarında suan yumura dükmekte ama biz napıyoruz gece fenerlerle cemek yada zıpkınlarla balıkları otluk alanlarda topluyoruz bırakmıyolar 1 ay hayanları rahat havyarını düksün diye. biz insan oğlu olarak önüne geleni vurmak öldürmek neslini kurutmak gibi bir misyona sayibiz heralde bu hakkı bize kim vermiş ?_ bu nasıl bir cahilliktir anlamıyorum arkadaslar.

Osman KARATEPE
22.Mart.2011, 15:36
Sana sonuna kadar katılıyorum..Kızmaktan sinirlenmektan başka elden bişey gelmiyor...Bu dünyada insan oğlunun önüne hangi canlı geçebilirki hayvanlara yaptığımız eziyeti boşver şu dünya üzerinde sırf zevk için kendi nesline acı çektiren tek canlı insan oğludur .........

ersin kasap
22.Mart.2011, 16:00
hep dediğimiz gibi yurdum insanı malesefki çok çahil ve aç gözlü allaha havale ediyoruz yetkililer malesef sadece mesai dolduruyor
yer yüzündeki en tehlikeli canlı evet malesef biziz insan oğlu

ibrahim ozel
22.Mart.2011, 16:02
Doğan bunları kör testereyle kesmek lazım dicem ama bu seferde adımız caniye çıkacak.
Onlarmı cani yoksa bzimi sen karar ver gerisine işte. Bu haysiyetsizlikten başka bişey değil.

Hüseyin ORHAN
22.Mart.2011, 17:50
Sana sonuna kadar katılıyorum..Kızmaktan sinirlenmektan başka elden bişey gelmiyor...Bu dünyada insan oğlunun önüne hangi canlı geçebilirki hayvanlara yaptığımız eziyeti boşver şu dünya üzerinde sırf zevk için kendi nesline acı çektiren tek canlı insan oğludur .........

Recep DÖNMEZ
22.Mart.2011, 18:40
Baştan belirtelim bir kere ''bunlar avcı falan değil''
İnsanda değiller...Vicdanı olmayan ne avcı nede insan olabilir.
Bunlar olsa olsa hayvandır diyeceğim ama bu sefer hayvanlara
hakaret etmiş olacağız.O zaman bunlar................

çetin ekren
22.Mart.2011, 19:04
herşeyi devletten beklemek asıl yanlışımızın başladığı yer...
bence en önce kendimizi eğitmemiz lazım...
bunu başarabilirsek ve bu işi yapan yakınımızdaki kişileri kınayarak ve yanlışını yüzüne vurarak bu işe başlarsak hiç olmazsa
bir iki kişiyi bertaraf etmiş oluruz...

İBRAHİM AKKAYA
22.Mart.2011, 19:45
Arkadaşlar heryerde aynı sorun Allaha Havele etmekten başka elimizden birşey gelmiyor.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/sad.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/sad.gif

veyselll
22.Mart.2011, 19:47
herşeyi devletten beklemek asıl yanlışımızın başladığı yer...
bence en önce kendimizi eğitmemiz lazım...
bunu başarabilirsek ve bu işi yapan yakınımızdaki kişileri kınayarak ve yanlışını yüzüne vurarak bu işe başlarsak hiç olmazsa
bir iki kişiyi bertaraf etmiş oluruz...