PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KAPALI KAPILAR ARKASINDA DYE BİR PROGRAM VARDI :)

Mustafa ÇİL
30.Mart.2011, 22:14
SELAM VE SEVGİLER SİZ DEĞERLİ AV CAMİASINA OLSUN
ŞİMDİDEN HAYIRLI GECELER ( HAYIRLI SABAHLAR İNŞALLAH )

İnsanoğlu,nankördür,harbiden nankördür,,banada çok iyilik yaptılar bende nankörüm,,fakat sanal alemde hepsindende nankör,,bir dünya emek verrsin,,eş dost edinirsiniz bu steler sayesinde,,hepside yüzünüze mükemmel insanlardır,dostlardır,portala başka yazarlar,,msn de başka yazarlar,yönetim odalarında başka yazarlar,,bu hep byleydi bylede devam eder sürer gider,

ste yönetiminden ricamdır üyeliğimin silinmesi
kendi ellerimle silmek,,bana yakışmaz sevgili yönetici gardaşlarım,,gerçi büyük emekeler vererek çok dostu dostkolik yapmayı becerdim,bazende benim yüzümden kopmalar oldu,,aslında benim yüzümden değildi bunlar ama fatura bana kesilmeliyidi öylede oldu,,bu steye gerçekten çok emekler verdim,,içimden gelenleri yazdım kimseleri kırmamayı tercih ettim,,fakat daha fazla AVKOLİKTE KALIRSAM kırıcı olacağım kesin,,kişilerin elleri ve kulakları var yanılmıyorsam,,bana ulaşlamadığını syleyen ali ekbere ulaşır gardaşım dediğim ersin kasaba ulaşır kısacası meramı olan ulaşır.

çok yazacak şeyim var ama,,ben başkaları gibi oturup ben gidiyorum hadi sizlerde gelin dyenlerden değilim,bu steyi kurma amacım elliydi,işini gören afedersiniz ama s... gitti,sonrada günah keçisi herzamnki gibi ben oldum,,yöneticileri atardım ,yazarları bulurdum,vet hocaları ile temasa gecerdim,buyrun stemizde avcı dostlara yardımcı olun dedim,sonrada yönetimden ayrılmak istedim çünki,istediğim gibi yazıp çizemiyorum,,anlaşılan onada müsade yok
şua ana kadar bu stede isteyerek yada istemeyerek kırdığım gardaş olduysa affola..
saygı ve selamlarımla
SEVGİLİ YÖNETİM
ŞEREFİMLE BU STEYİ KURDUM,,ŞEREFİMLE YÖNETİMDEN AYRILDIM,,ŞEREFİMLEDE BU STEDEN SİLİNMEK İSDEMEKTEYİM...
DERDİ OLAN VARSA BANA ULAŞMAK ÇOK AMA ÇOK KOLAY
ALİ EKBER ÇOMAK,,ERSİN KASAP

ALPEREN
30.Mart.2011, 22:44
Ustaların Ustası,

Sen doğru olan neyse onu yaparsın. Kalacaksan kalırsın, gideceksen gidersin.

Eller Seni nasıl bilirse bilsin. Biz Seni, Yiğit, Delikanlı, sözünün eri, dost canlısı, fedakar, cefakar bir dost olarak biliyoruz.

Ve bu hep böyle kalacak. Ve Sende hep böyle kalacaksın. Nereye gidersen git Biz Seni buluruz.

Selamlar, saygılar...

Mustafa ÇİL
30.Mart.2011, 22:52
başkanım derdim kendimle sizleri seviyor ve sayıyorum
ekmek paylaştım çok gardaşımla
helal edin yeter

30.Mart.2011, 23:33
Ben mustafa çil abimin nisan bir şakası yaptığını sanıp uzunca yazmıştım..

özür dileyerekten konuyu düzeltiyorum.. saygılarımla

çetin ekren
31.Mart.2011, 09:16
sayın Mustafa ÇİL talebiniz yönetim tarafından alınmıştır...gereken yapılacakdır...şuan itibariyle konu yönetim tarafından takip edilmekde...
yönetimdeki arkadaşlarımdan ricam konuya herhangi bir yorumda bulunmamaları...

ersin kasap
31.Mart.2011, 16:38
usta yaprak dökümü başlar bilesin ilk ben gerisini saten biliyorsun

senin böylesi bir karar alman beni şaşırtmadı ama bence siteden ayrılması gerekenler varken senin bütün emeklerini hiçe sayman niye
evet burdan yönetime sesleniyorum sitenin gidişatını büyük ölçüde etkileyecek büyük bir karar aşaması bence çok bildiğini sanneden kişiler istifa etsin

imported_avkolik
31.Mart.2011, 20:12
usta yaprak dökümü başlar bilesin ilk ben gerisini saten biliyorsun

senin böylesi bir karar alman beni şaşırtmadı ama bence siteden ayrılması gerekenler varken senin bütün emeklerini hiçe sayman niye
evet burdan yönetime sesleniyorum sitenin gidişatını büyük ölçüde etkileyecek büyük bir karar aşaması bence çok bildiğini sanneden kişiler istifa etsin

Öncelikle Ersinim ilk sözüm sana bu sitenin geçmişini bir kontrol et kardeşim.Ne yaprak dökümleri oldu.Ama benim için hepsi birer yürek acısı hepsi vazgeçilmez birer dost olarak kaldılar ve öylede kalacaklar. Bu arkadaşların gitme sebepleride ben veya AVKOLİK değildi... Bu arkadaşların isimlerini yazmazsam anlaşılmayacak bu sitede Fatih HACIABBASOĞULLARI, Halil İbrahim UYSAL, İsmail TALAY, Bülent ERDEM, Nihat BALTACI, Adil KARAKUŞ, Metin EVLER, Ahmet DİNLER, Mehmet ARDİLLİ, Kadir SARI ve daha ismini sayamadıklarım beni affetsinler ne insanlar, ne adam gibi adamlar vardı. Ama şu an burda değiller. Burda olmasalarda hepsi dostlar, hepsi canlar, hepsi kardeşler. Ben dahil bütün avkolik buradan her ne sebeple ayrılan olursa olsun bu şekilde düşündüğü için burası DOSTKOLİK ... Bu değişmedi değişmeyecekte...Burda kurulan dostlukların temelinde maddi çıkarlar olmadığı için dostluklar bitmiyor, sanalda kalmıyor. Sana diyeceğim budur. Sende dostsun inşallah dost kalırsın....

İşin diğer boyutu ismini yukarıda saydığım arkadaşların yanında şu an yönetimde görev alan tüm arkadaşlarımda en az onlar kadar bu siteye emek verdiler.Halada veriyorlar.Gece gündüz demden çoluktan çocuktan zaman artırarak siteye vakit ayırıyorlar. Eğerki çok bildiğini zanneden kişiler diye bahsettiğin kişiler yönetimse onu bir kalem geçeceksin kardeşim.Burda yönetimden tek bir arkadaşıma tek kelime ettirmem edeninde cevabını ben veririm.Bu böyle biline Ersinim...

SELAM VE SEVGİLER SİZ DEĞERLİ AV CAMİASINA OLSUN
ŞİMDİDEN HAYIRLI GECELER ( HAYIRLI SABAHLAR İNŞALLAH )

İnsanoğlu,nankördür,harbiden nankördür,,banada çok iyilik yaptılar bende nankörüm,,fakat sanal alemde hepsindende nankör,,bir dünya emek verrsin,,eş dost edinirsiniz bu steler sayesinde,,hepside yüzünüze mükemmel insanlardır,dostlardır,portala başka yazarlar,,msn de başka yazarlar,yönetim odalarında başka yazarlar,,bu hep byleydi bylede devam eder sürer gider,

ste yönetiminden ricamdır üyeliğimin silinmesi
kendi ellerimle silmek,,bana yakışmaz sevgili yönetici gardaşlarım,,gerçi büyük emekeler vererek çok dostu dostkolik yapmayı becerdim,bazende benim yüzümden kopmalar oldu,,aslında benim yüzümden değildi bunlar ama fatura bana kesilmeliyidi öylede oldu,,bu steye gerçekten çok emekler verdim,,içimden gelenleri yazdım kimseleri kırmamayı tercih ettim,,fakat daha fazla AVKOLİKTE KALIRSAM kırıcı olacağım kesin,,kişilerin elleri ve kulakları var yanılmıyorsam,,bana ulaşlamadığını syleyen ali ekbere ulaşır gardaşım dediğim ersin kasaba ulaşır kısacası meramı olan ulaşır.

çok yazacak şeyim var ama,,ben başkaları gibi oturup ben gidiyorum hadi sizlerde gelin dyenlerden değilim,bu steyi kurma amacım elliydi,işini gören afedersiniz ama s... gitti,sonrada günah keçisi herzamnki gibi ben oldum,,yöneticileri atardım ,yazarları bulurdum,vet hocaları ile temasa gecerdim,buyrun stemizde avcı dostlara yardımcı olun dedim,sonrada yönetimden ayrılmak istedim çünki,istediğim gibi yazıp çizemiyorum,,anlaşılan onada müsade yok
şua ana kadar bu stede isteyerek yada istemeyerek kırdığım gardaş olduysa affola..
saygı ve selamlarımla
SEVGİLİ YÖNETİM
ŞEREFİMLE BU STEYİ KURDUM,,ŞEREFİMLE YÖNETİMDEN AYRILDIM,,ŞEREFİMLEDE BU STEDEN SİLİNMEK İSDEMEKTEYİM...
DERDİ OLAN VARSA BANA ULAŞMAK ÇOK AMA ÇOK KOLAY
ALİ EKBER ÇOMAK,,ERSİN KASAP

Mustafa ikinci sözüm sana... Bu şekilde bir konu açmak sana hiç mi hiç yakışmadı. Kendimi silmeyi yakıştıramadım diyorsun madem, bana ulaşman veya bu yazıyı yazdığın gecenin sabahında işyerinde beni gördüğünde gerekeni yapmamı üyeliğini sonladırmamı isteyebilirdin.

İstediğin gibi yazmak konusunda belkide defalarca konuştuk.Sen istediğin gibi yazarsan birilerine cevap hakkı doğuyorsa ve polemik oluşuyorsa burdaki yönetimde buna müsade etmiyecektir haliyle. Bu manada hiçbirimiz hiçbir sitede istediğimiz gibi yazamıyoruz demektir bu. "Birilerinin özgürlüğünün başladığı yerde birilerinin özgürlüğü bitermiş" bu olayı net olarak özetliyor sanırım..

Yukarıda ismini saydığım kişilerden site açısından senin hiçbir farkın yok.İlk kuruluşunda beraber olduğumuz bu siteye sende çok emekler verdin, sende gece gündüz demeden site için uğraştın. Yeri geldi Zaman verdin, yeri geldi gerekti para verdin... Bu şekilde sitem etmende sanırım bundandır.

Yönetim odasında (bilmiyenler için yönetimdeki arkadaşlara özel, site ile alakalı konuların konuşulduğu, organizasyon planlarının yapıldığı sadece yöneticilerin görebildiği özel bölümdür yönetim odası) tabiki bu sitede olup bitenler, site için neyin iyi neyin kötü olacağını, neyin olumlu neyin olumsuz olacağını bu odada konuşacağız. Buna bazen benim bir davranışım bazen senin bir davranışın da dahil olabilir. Yani bu oada bunlarda tartışılabilir ki tartışılıyor.Bundan daha doğal birşeyde yoktur sanırım.

Son olarak senden dost olarak bir yamuk yada bir yanlış görmedim.Aksine yardımını gördüm, dostluğunu gördüm.Ama mazur görürsünki bu site artık senle benim gece vardiyasında Abdullah ALTINSOY kardeşimizin isim babalığını yaparak kurduğumuz site değil artık. Üye sayısı 10000 lere dayanmış ve bir yönetim kurulu tarafından yönetilen bir site. Hiçbir şekilde tekelde olan bir site değil artık.Bu istesekte böyle istemesekte böyle.Velhasıl artık avkolik av camiasınına mal olmuş bir site...

Sana diyeceğim yukarıdaki düşüncelerinin bir kızgınlık eseri değilse bütün avkolik gibi seninde kendini silme özgürlüğün var.Gerisi sana kalmış...

ersin kasap
31.Mart.2011, 22:41
abi ben gelmişide geçmişide biliyorum yazdığın isimlerin hepsini tanırım bir çoğunun ağzındanda olayları net olarak dinledim herşeyin farkındayım herkezinde ne olduğunu biliyorum ticaretide çıkarıda şak şakşakıda yalamalarıda klavye başında yapılan avcılığıda köpekçiliğide dostluklarıda

beni realdede tanırsın benim özüm neyse sözümde odur onuda bilirsin sanalda olan dostlukları ben realde bir tutmam çünkü buranın yeri başka gerçek hayatın yeri bambaşka

ben olsamda olmasamda benim büyüğümsüm saygım sonsuz benim yanlış anladığım konular olmuş evet olabilir ama kusura bakma abim özür dilerim selamlar