PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çatalburun yavruları

ayhan kumru
10.Nisan.2011, 18:32
Arkadaşlar Merhaba;
iki Gün önce Doğuran çatalburun Cinsi Köpeğimin Iki Yavrusu Kuyruksuz Doğdu. Anada babada çatalburn olmasına rağmen Sizce Bu Normal Bir Durummudur. Annesininde Kuyruğu Kesik fakat baba kuyrukluydu.

kendime Bırakacağım 1 Erkek 1 Dişi Yavruyu Hangilerinden Seçeyim Karar Vermekte Zorlanıyorum. Bu Konuda Bana Yardımcı Olursanız Memnun Olurum. Kuyruksuz Doğan Yavrular Diğerlerine Göre Tercih Sebebi Olabilirmi? Yavruları Seçerken çatalburun Cinsinde Nelere Dikkat Edilir, Bu Konuda Yorumlarınızı Bekliyorum. şimdiden Teşekkürler

kapadokyali_1981
10.Nisan.2011, 19:17
Öncelikle sitemize hoşgeldiniz köpeklerin resimlerini atarsanız bu konuda size yardımcı olacak abilerimiz olacaktır mutlaka.

ayhan kumru
10.Nisan.2011, 20:11
annenin fotoğraflarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..
http://www.izlesene.com/video/tarsus-catalburun/2267385
babayıda profil resmine koydum.

Osman KARATEPE
10.Nisan.2011, 20:59
Bu iş sadece ana babada bitmiyor biliyorsunuz yedi göbekten alabiliyor yavrular çatalburunda kuyruksuz yavru görülmez ancak köpeklerin geçmiş soylarında araya kaynama olmuş olabilir :)

Yıldıray İNCE
10.Nisan.2011, 22:05
[quote author=Osman KARATEPE link=topic=15822.msg167433#msg167433 date=1302469171]
Bu iş sadece ana babada bitmiyor biliyorsunuz yedi göbekten alabiliyor yavrular çatalburunda kuyruksuz yavru görülmez ancak köpeklerin geçmiş soylarında araya kaynama olmuş olabilir :)

Mesut BÜLBÜL
11.Nisan.2011, 20:32
kardeşim anlattığın üzere gecmişte soyunda bir başka ırkla olan bir hatayı buğün atalarını meydana getirirler bir laf vardır köpek soyumu bu ya işte o budur 7 göbek gecmişini sana verir saf kanları kırma yapılıyor malesef yinede avlarıda mükemmel olur morelini bozma sen cok ta güzel av yapabilir bu ırklar önemli olan av köpekleri ile karışık olmuş buda güzel allah uzun ömürler versin onlara bunlarda ilerleyen saatlerde bu ciftleşen ırkları doğuracaklardır selamlar

ayhan kumru
12.Nisan.2011, 14:58
daha önce setter den başka av köpeği beslemedim. pointer yada kurzaarlada kuyruksuz yavru oluyormu, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.

şimdi merak ettiğim konu şu; babası emniyet teşkilatının narkotikte kullandığı köpeklerden birinin yavrusu, komiser bir abinin hediyesiymiş. anneyi adanada bir arkadaştan aldım acaba sorun annenin kanındamı babanın kanındamı.????

ayhan kumru
12.Nisan.2011, 15:10
yorum yapan arkadaşlar!!!!
çatalburun yavrularından kendime yavru seçerken nelere dikkat etmeliyim, bu konudada yorum yazarsanız memnun olurum.. tşk.ler..