PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ah yaban tv ah...

çetin ekren
13.Nisan.2011, 08:20
eyhaf ve seterclup-istanbul mera yarışmalarını yayınlamama kararı almış yaban tv...
neymiş sadece kıf kayıtlı olan köpeklerin yarışmalarının görüntülerini yayınlayacakmış...
ne oldu bu kadar yıldır o kadar avcının kanını emdiniz program yapacaksınız diye...
hak ettiği bumudur yurdum avcısının....

Osman KARATEPE
13.Nisan.2011, 08:31
Hiç şaşırmadım nedense ......

Osman KARATEPE
13.Nisan.2011, 08:32
Bu konu hakkında konuşulacak çok şey var arkadaşlardan da yorumlar gelecektir ....

13.Nisan.2011, 08:52
O zaman Yaban tv yi Boykot Ediyorum Bir avcı olaran ya siz ?

Recep DÖNMEZ
13.Nisan.2011, 10:13
Ben Yaban Tv ilk açıldığında ilgi ve merakla izliyordum.
İnanın başka kanallara çok az bakıyordum,hatta evde
bu konuda bayağı itilaf oluyordu ev halkıyla aramda....
Ne zamanki Yaban Tv işi rekleme,ticarete,kıf'a kayıtta dökmeye
başladı bende bu kanalı izlemeyi bıraktım.
En son nezaman bu kanalı izlediğimi gerçekten hatırlamıyorum....

13.Nisan.2011, 10:18
recep abi sana katılıyorum bende sizler gibi yaban tv hayranıydım. bunlar işi iyiceme abartmaya başladılar .kah reklam .kah ticaret .sen yaban tv. av ve yaban hayatınımı izlettireceksin yoksa reklamınımı?

kapadokyali_1981
13.Nisan.2011, 10:31
En iyisini yapmış zaten 3 kuruşluk malları yaban ablemini vurup 50 liraya satmaktan başka ne iş yapıyolar??? Adı av kanalı yayınlarına bakıyon güncel hiçbişey yok aynı şeyleri yayanlayıp duruyolar.

13.Nisan.2011, 10:49
Hatırlarsanız Yaban Tv yayın hayatına başladığında Anadolu avcılarının sesi Vs. sloganlarla çok büyük ilgi topladı ama gün geçtikçe bunun tamamen yalan olduğu onların sadece kendi seslerini duyurduğu ( bu ses sözde Avcıların ortak görüşü ) anlaşıldı.. Av kanalından çok pazarlama kanalına dönmüş bu kanal avcımıza ne verdi?? hiç birşey ... Anadolu avcıları onlar için sadece ticari pazar ve de çektikleri videolarda figüran olmaktan başka ne iyilik gördü ...
Sözde bohçacılık karşıtı olan BÜYÜKK Usatalarımız nasıl oluyorsa hep bıldırcın alaylarının arasında kaldı. ( teyp kurdular demiyorum :DDD ) bu ve buna benzer bir sürü lakırtı. Bazı süperrr ustalarımızın namlı köpeklerinin yavruları çokkk şişirilmiş rakamlarla alıcı buldu ve namları bütün ülkeyi sardı...
Şimdi KIF kaydı olmayan köpeğide köpekten saymamaları yarışmayı da yayınlamamaları normaldir... Rant dedik ya.. http://www.kif.gen.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=59%3A duyuru-8&catid=45%3Aduyurular&Itemid=73 bu linkte 2010 kıf köpek kayıt ücretleri var... KIF a bu parayı ödedikten sonra köpeğiniz soylu oluyor ve 5 misli iyi av yapmaya başlıyor.. ama 2 dakika önce ganareydi...
Avcılık da av dı avlanan ama artık avcılar avlanıyor...

İBRAHİM AKKAYA
13.Nisan.2011, 11:46
Bizim sırtımızdan Reyting yaptı Onlar Kep kaptı Adam Adam Konuştular Köylüyü Koşturdular.
Kendilerini Hem Merkez Av Komisyonu Hem Avcı Yaptılar.
Silah Şirketlerinin Özel avlakların Borazını oldular.
Herkes hak ettiği yerde olur kaybolur giderler.
Biz Millet olarak herşeyin turşusunu çıkarmaya bayılırız onlar kendileri Turşu oldu.

ibrahim ozel
13.Nisan.2011, 13:58
Bu gerçekten ayıp ya.

Hüseyin ORHAN
13.Nisan.2011, 15:39
yaban tv adına yakışır bir karar daha alarak gerçek avcılara karşı tamamen YABANCI kalmıştır.

13.Nisan.2011, 16:44
Herifler YabanStore diyor başka bişey yok. Ne zaman açsam reklam var. Seter de sayelerinde meşhur oldu. Neymiş secereymiş, Elbette önemli ama yurdumda kaç avcının secereli köpeği var. Bu arkadaşlar da belli bir kesime hitap etmekten ileri gidemediler malesef.

Yıldıray İNCE
14.Nisan.2011, 09:09
[quote author=Recep DÖNMEZ link=topic=15840.msg167633#msg167633 date=1302689609]
Ben Yaban Tv ilk açıldığında ilgi ve merakla izliyordum.
İnanın başka kanallara çok az bakıyordum,hatta evde
bu konuda bayağı itilaf oluyordu ev halkıyla aramda....
Ne zamanki Yaban Tv işi rekleme,ticarete,kıf'a kayıtta dökmeye
başladı bende bu kanalı izlemeyi bıraktım.
En son nezaman bu kanalı izlediğimi gerçekten hatırlamıyorum....

bende seninle aynı düşüncedeyim recep kardeşim........

14.Nisan.2011, 09:18
yaban tv adına yakışır bir karar daha alarak gerçek avcılara karşı tamamen YABANCI kalmıştır.

http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

diline sağlık

milletin burdan kuş yok diye bağırdığı bıldırcın sezonunda yaban tv nin posta ları nedense hep kuş curnatasına denk geldi birde zaten seter meselesi var o zaten konuşulmaz bile en güzeli yaban tv ye bizde yabancı kalalım zaten de öyleyiz.

ersin kasap
14.Nisan.2011, 22:04
gerçekten ah abi
bendede birkaç görüntü var göndermedim abi millete eğlence çıkmasın bari haketmiyolar
onlar kaliteli avcılara yer ayırsınlar posta filan kursunlar teyiplerde avlansınlar

ALPEREN
15.Nisan.2011, 23:20
Daha öncede Yaban Tv nin ve meşhur yapımcılarının, proğramcılarının hakkında burada güzel bir konu açılmış ve güzel yorumlar yapılmıştı.

Bizde o konuda, niyetlerini, hedeflerini ta o günden yazmıştık. Yine Bizleri doğrulamış oldular, böyle böyle zamanla gerçek niyetleri

anlaşılacaktır. Önemli olan kullanılmamak.

Selamlar...

çetin ekren
17.Nisan.2011, 08:36
bizim genç avcılarımız bunlara prim verdiği sürece değişen bişey olacağını sanmıyorum...
şimdilerde şu söylenti var...bakalım doğruluğu çıkacakmı...
sözde batıdan doğuya av için gelen avcı arkadaşlar için keklik başına 15 lira ödedikden sonra(milli parklara)artı 10 keklik daha vurma hakkı doğsun gibisinden komisyona sunum yapılacakmış...
Allah aşkına zaten vurmuyorlarmı batıdan gelen avcılar(istisnalar hariç)o 10 kekliği...amaç sadece 10 un üzerine bir 10 daha katmak...
beni belkide yadırgayanlar,suçlayanlar hatta kızanlar olacakdır...ama inanın ben doğuda bunlara şahit olduğum için bilerek söylüyorum...
burda bu iş böyle...kimse kusura bakmasın...

17.Nisan.2011, 14:54
yabantv cilerle , kıfcıler avcıları sömürmek için birlik oldular kısaca arkadaşlar ben yıllar önce çulluk avında videolar çekmiştim o zaman doktor ali bile çulluk avında çekim yapmıyordu .
zevkle emek vererek çekmiştim herkes çok beğendi ..yaban tv ye gönderdim o zaman 1 sefer yayınladılar .şaşırmıştım, o zaman niyetlerii anlamamız lazımmış bunların işleri avcılara yardım değil nasıl parasını alırız onun hesabı peşindeler tepkimizi birlik olup gösterme zamanı ..

17.Nisan.2011, 22:03
yaban tv oldu kaban tv mağza tv si bol bol reklam....

ALPEREN
18.Nisan.2011, 22:54
Bu arada, yine Avcılardan mesaj, e mail, mektup istemeye başladılar.

MAK' a baskı yapmak üzere. Acaba Bizler için mi baskı yapacaklar, yoksa

kendi çıkar, hedef ve amaçları için mi baskı yapacaklar.

Kullanılmamamak için dikkat edelim.

19.Nisan.2011, 06:42
Pazarlamacı bunlar
para, menfaat pelindeler
avcılık çatısı altında işlerini istedikleri gibi yürütüyorlar

fevzi dursun
19.Nisan.2011, 08:16
ismindende anlaşıldığı gibi avcılara tamamen YABANcı

saadettin BIYIKLI
06.Mayıs.2011, 20:16
Hatırlarsanız Yaban Tv yayın hayatına başladığında Anadolu avcılarının sesi Vs. sloganlarla çok büyük ilgi topladı ama gün geçtikçe bunun tamamen yalan olduğu onların sadece kendi seslerini duyurduğu ( bu ses sözde Avcıların ortak görüşü ) anlaşıldı.. Av kanalından çok pazarlama kanalına dönmüş bu kanal avcımıza ne verdi?? hiç birşey ... Anadolu avcıları onlar için sadece ticari pazar ve de çektikleri videolarda figüran olmaktan başka ne iyilik gördü ...
Sözde bohçacılık karşıtı olan BÜYÜKK Usatalarımız nasıl oluyorsa hep bıldırcın alaylarının arasında kaldı. ( teyp kurdular demiyorum :DDD ) bu ve buna benzer bir sürü lakırtı. Bazı süperrr ustalarımızın namlı köpeklerinin yavruları çokkk şişirilmiş rakamlarla alıcı buldu ve namları bütün ülkeyi sardı...
Şimdi KIF kaydı olmayan köpeğide köpekten saymamaları yarışmayı da yayınlamamaları normaldir... Rant dedik ya.. http://www.kif.gen.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=59%3A duyuru-8&catid=45%3Aduyurular&Itemid=73 bu linkte 2010 kıf köpek kayıt ücretleri var... KIF a bu parayı ödedikten sonra köpeğiniz soylu oluyor ve 5 misli iyi av yapmaya başlıyor.. ama 2 dakika önce ganareydi...
Avcılık da av dı avlanan ama artık avcılar avlanıyor...
ÇOK GÜZEL ÖZETLEDİN ARKADAŞ ELİNE SAĞLIK

06.Mayıs.2011, 20:52
Hiç şaşırmadım nedense ......
USTAMA KATILIYORUM.

Mesut BÜLBÜL
06.Mayıs.2011, 21:17
yabana salınacak cok cekim var ama yabana yok salmadım salmıyacağımda bendende bi o kadar diyorum salmak icin cektim di bekliyor askıya aldık he he

erkan emeklier
07.Mayıs.2011, 20:54
Belirli bir zümrenin tv si olup onların borazanı olup çıktılar.varsın yayınlamasınlar bizim köpeklerimiz bizim sitemizde yayınlanır yurdum avcısıda seyreder .yabancı tv yi kim seyrediyor.

09.Mayıs.2011, 07:58
Benim şahsi düşüncemdir kimse üzerine alınmasın

Köpek satışı bile bana biraz garib geliyor

Eger ki köpek satışı olmasa herkes çiftleştirdikten sonra begendigi yavruları kendine alıp yetiştirip iyi bir avcı yaptıktan sonra satsa bnlar başımıza gelmez

Yavruluktan satıcak adam ozaman onun dıdısı bunun bilmem nesi şuraya kayıtlı buraya işedi öle böle vs vs

İş ticarete döküldügü için herşey yavaş yavaş oldurulmaya çalışılıyor

İnsanlar artık aldıkları köpekte koku ferma vs vs aramıyor belge arıyor belge

Bu yaban TV de bunu başlatan degilmi zaten :)

Şaşırmadım desem .....

recep arslan
09.Mayıs.2011, 15:38
bütün av camiyasının bir olarak nasıl yücelttiyse dizginlerini çekmesinide bilir saygılarımla