PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : av komisyon başkanı ve 3 arkadaşı kaçak avda yakalandı...(haber)

çetin ekren
15.Nisan.2011, 07:35
Çorum'un Ortaköy ilçesinde, av komisyonu başkanı ve üç arkadaşı, ruhsatsız tüfekle kaçak avlandıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Bir ihbarı değerlendiren Ortaköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Av Komisyonu Başkanı Kamil K. (44) ile arkadaşları Halim C. (49), Salih K. (44) ve Şenay B'yi (40), Gündoğdu Dağı civarında avlanırken yakaladı.
...

Av sezonunun kapalı olmasına rağmen tavşan avlamaya çalışan 4 kişinin kullandığı 3 tüfeğin de ruhsatsız olduğu belirlendi.

Av Komisyonu Başkanı Kamil K. ve arkadaşlarını gözaltına alan jandarma ekipleri, ruhsatsız tüfekler ile 2 av köpeğine de el koydu.

ALINTI HABER...

çetin ekren
15.Nisan.2011, 07:43
Aslında garipsenecek bir haber değil benim için...
bunu yıllardır zaten yapanlar yokmuydu...hepimizin muzdarip olduğu konulardan değilmi bunlar...
ekranlarda boy gösterisi yapanların keklik sezonu açılmadan sivasda kekliğin palaz zamanında nasıl katliam yaptıklarını sorarsınız,teyp avcılığına sözde
karşı olanların hep curnatalara denk gelmesinimi sorarsınız,yurt dışında kaz avında teyplerin bas bas bağırdığınımı sorarsınız...
biz ancak kendimizi kandırırız...herkes kendi çulunu sudan çıkarıp çarkını döndürmeye çalışıyor...
işin en sevindirici tarafı güvenlik güçlerimizin istisnai hareket etmemeleri...teşekkür ederim kendilerine...

4x4cemal
15.Nisan.2011, 07:56
Kanun koyucu ve koruyucu olanların bunları yapması kadar kötü bişey yok, aslı varsa bunları, benzerini yapanları, ve duyduğum klüp başkanlarını kınıyorum.
Bilgilendirme için teşekkürler Çetin.

15.Nisan.2011, 08:32
Tavşanın tam üreme zamanında yapılan bu işe, yapan kim olursa olsun sadece yazıklar olsun diyorum..

ibrahim ozel
15.Nisan.2011, 09:27
Helal olsun o başkana.
Kendisine yakışanı yapmış.
Şerefsiz, hemde yavru zamanı.

Yıldıray İNCE
15.Nisan.2011, 09:36
[quote author=İbrahim OZEL link=topic=15852.msg167853#msg167853 date=1302859633]
Helal olsun o başkana.
Kendisine yakışanı yapmış.
Şerefsiz, hemde yavru zamanı.

İbrahim sana katılıyorum kardeşim............

15.Nisan.2011, 10:29
bizi temmsil eden insanların bunu yapmasını ne yazık ki kelimizden kınamaktan başka birşey gelmiyor neyse güvenlik güçlerimiz ayrım yapmamışlar.

ersin kasap
15.Nisan.2011, 10:51
abi bunların vijdanına tüküreyim insanmı şimdi bunlar yazıklar olsun

15.Nisan.2011, 11:03
Söyleyecek söz yok yav. Çok şey var ama buraya yazamıyorum şimdi. Yazıklar olsun..

kapadokyali_1981
15.Nisan.2011, 13:04
Bi atmada 5 tavşan vurur bunun gibileri bide essahtan bi nane yemiş gibi anlatır tüylenmiş yav diyerek Allaha havale bunlar inşalla kat kat bedelini öderler.

Osman KARATEPE
15.Nisan.2011, 15:47
Hadi kanun nizam takmıyorsunuz yavru çıkar yavru buna vicdanınız nasıl el verir.......

Mesut BÜLBÜL
15.Nisan.2011, 20:32
ohh güzel olmuş beter olsun şerrrrrrrrrr........ lere iyi olmuş ne bu terbiyetsizlik ya ayıp

ALPEREN
15.Nisan.2011, 23:07
Merhaba Çetin,

Bir düzeltme yapalım, sonra lanet okuyalım.

İlçelerde, AV KOMİSYONU BAŞKANLARI KAYMAKAMLARDIR. Kulüp Başkanı ve iki avcı Komisyon Üyesidir.

Lanet okumalar, avı yapanlara değilde Kaymakam' a gitmemesi için yazmak zorunda hissettim.

Aslında kabahat onları Kulübe Başkan, Komisyona üye seçenlerde. Zaten civarlarında çapları bellidir böylelerinin.

Yine de Allah belalarını en iyi şekilde versin. ( Kanuni yaptırımların üzerine )

Örnek olması amacıyla konuyu açtığın için teşekkürler.

Selamlar...

17.Nisan.2011, 05:20
Bu gün bile bizim çevre köylerde yoğun şekilde av yapılıyor. Adamlar sanki sezon açıkmış gibi bıldırcın avlıyor, tabi önlerine tavşan, keklik çıkarsa da ne yaparlar siz düşünün. Bizim bölgemizde de avı yasaklatanlar kendilerinin özel avlaklarında av yapar gibi av yapıyorlar, şayet yakalanırlarsa da kontrole geldik diyorlar. Bu filmi çok seyrettik çook.

murat kaplan
18.Nisan.2011, 05:23
.
Avkolik Yönetim

18.Nisan.2011, 11:11
arkadaşlar obaşkanı kınıyorum avlanan 23 kekligi dogoya benim dönemimde ben sal mıştım öyle avcıyı da başkanıda kınıyorum murat bu avcılar senin ekibin le aynı zihniyeti taşıyorlar

Recep DÖNMEZ
18.Nisan.2011, 12:04
Önemli olan kişinin ne olduğu ,ne iş yaptığı,nerenin başkanı olduğu falan değil,
burada önemli olan insanın kendi kişiliği.....Yoksa bilmem nerenin başkanı olmuş,bilmem hangi avcı kulübünün başkanı,yönetim kurulu üyesi olmuş hiç önemli değil.....
Hepimiz biliriz nice başkanlar,nice makam mevki sahipleri,nice kendini büyük avcı,
sosyete avcısı,köpeği kıf'lı,tüfeği bilmem ne markalı,cipi kaç çekerli avcıları.....Bunların
içinden birçoğunun nerelerde,nasıl ve ne şekilde avlandıklarını da iyi biliriz.
Konuşmaya gelince mangalda kül bırakmayanlar çok bu memlekette...
Ama arasırada olsa bu örnekte olduğu gibi foyaları açığa çıkıyor işte.
Adam önce adam olacak sonra avcı olacak....
Önce adam olacakki sonra da adam gibi avcılık yapacak.....

murat kaplan
18.Nisan.2011, 13:34
Neden Kötü içerikli Birşey yok.Bende buraya üyeysem.Yayınlanmsını isterdim.

Osman KARATEPE
18.Nisan.2011, 13:42
Neden Kötü içerikli Birşey yok.Bende buraya üyeysem.Yayınlanmsını isterdim.

Murat bey sizin savunduğunuz olay nedir biraz açıklar mısınız...

18.Nisan.2011, 14:12
başkan bunu yaparsa diğerleri ne yapmaz... işte biz bu yüzden bunlar gibiler yüzünden hep kaybediyoruz

murat kaplan
18.Nisan.2011, 14:22
Sevgili Kardeşim ben bu olayı tasvip etmiyorum.Edenleride esefle kınıyorum.Burada olan şey makam önem arz etmiyor.Kardeş bunuu tasvip etmediğim taraf adamı tanımam ama sitede arkadaş ağır yazıyorlar.Olmaz böğle o adam cezasına katlanacak.Konumu statüsü ne olursa olsun.Benim senin o na hakaret içerikli yazmamız lazım.Bende kulüp başkanı diye geçiştiren admları yazsam niye alınıyorsunuz.Siteniz dikkar ederlerse diğer arkadaşlar olayı farkına varırlar çoğu biliyor zaten.O arkadaşlar yakalanmış ya yakalanmayanlar

murat kaplan
18.Nisan.2011, 14:40
****** cezayı yedin yine akıllanmadın.Avcılık kulüp başkanlığından nasıl indirildiğini arkadaşlara anlatmışsındır herhalde.Billenler bilir.O raya keklikleri sen salmadın biz uzaklarda olsakta o memleket bizim nasıl salındığınıda billiyoruz meraklanma.Şimdi ruhsatsız avlanıyorsun.Her neyse boşver bizi billen bilir:Slm diğer arkadaşlara

Avkolik Yönetim açıklaması
"Murat Bey sizi son kez uyarmak durumundayım.İsmen suçladığınız kişinin ismini editledim.Yazdıkların yayınlansın sorun yok ama bu hakarete ve suçlamaya giriyorsa bunu burada değil adliyede yapacaksınız...Derseniz ki peki bu haber ne oluyor Dikkat ediyorsanız haber bir gazeteden veya başka bir kaynaktan alıntıdır. Site olarak hakim ve savcı durumunda değiliz.Lütfen dikkat edelim. Anlayışınız için teşekkürler"

murat kaplan
18.Nisan.2011, 14:48
Önemli olan kişinin ne olduğu ,ne iş yaptığı,nerenin başkanı olduğu falan değil,
burada önemli olan insanın kendi kişiliği.....Yoksa bilmem nerenin başkanı olmuş,bilmem hangi avcı kulübünün başkanı,yönetim kurulu üyesi olmuş hiç önemli değil.....
Hepimiz biliriz nice başkanlar,nice makam mevki sahipleri,nice kendini büyük avcı,
sosyete avcısı,köpeği kıf'lı,tüfeği bilmem ne markalı,cipi kaç çekerli avcıları.....Bunların
içinden birçoğunun nerelerde,nasıl ve ne şekilde avlandıklarını da iyi biliriz.
Konuşmaya gelince mangalda kül bırakmayanlar çok bu memlekette...
Ama arasırada olsa bu örnekte olduğu gibi foyaları açığa çıkıyor işte.
Adam önce adam olacak sonra avcı olacak....
Önce adam olacakki sonra da adam gibi avcılık yapacak.....