Orijinalini görmek için tıklayınız : Bella güvercinlere taktı !!Ferma videosu... O.KARATEPE
Osman KARATEPE
17.Nisan.2011, 17:18
Garibim kınalı sevdası ile yanarken bu güvercinler ilaç gibi geldi hem kendi heyecanlandı hem de bize kısa da olsa adrenalin yüklemiş oldu... :)
http://www.izlesene.com/video/bella/3309891
Vay vay Bellaa önümüzdeki sezona hazır, bunu güvercin falan kesmez Osman,keklik lazım buna..:))
ersin kasap
17.Nisan.2011, 21:09
aferin bellaya sabrı mükemmel maşallah
osman bella bizi her seferinde bizi şaşırtıyor maşallah allah nazardan saklasın...
ibrahim ozel
17.Nisan.2011, 22:23
Maşşallah maşşallah...
Osman KARATEPE
18.Nisan.2011, 05:48
Vay vay Bellaa önümüzdeki sezona hazır, bunu güvercin falan kesmez Osman,keklik lazım buna..:))
Teşekkürler Naci,güvercin kesmiyor tabi ama avunuyor garibim ne yapsın...
aferin bellaya sabrı mükemmel maşallah
Sağol Ersin Bella'nın sabrı iyi gerçekten ve bu konuda fazla çalışmadım her fermasında bekledi beni...
osman bella bizi her seferinde bizi şaşırtıyor maşallah allah nazardan saklasın...
Gün gelecek Almira'da şaşırtacak abim kınalımın arkasında patroneleri çakınca kalpten gitme .. :)
Osman KARATEPE
18.Nisan.2011, 05:52
Maşşallah maşşallah...
Teşekkürler abim..
Recep DÖNMEZ
18.Nisan.2011, 12:21
Osman Kardeşim!
Bu işler böyle güvercinle falan olmaz.
Küçücük hayvanlarla oyalama Bella'yı,
Ben sana bir iki Kaz göndereyim onlara fermalasın Bella....
Ama sadece ferma,aport falan yok tamammı?????
Pointerlerin malum belleri ince,kazların ağırlığıyla
hayvanın beli falan incinir,kırılır sonra....
Selamlar....
Osman KARATEPE
18.Nisan.2011, 13:12
Osman Kardeşim!
Bu işler böyle güvercinle falan olmaz.
Küçücük hayvanlarla oyalama Bella'yı,
Ben sana bir iki Kaz göndereyim onlara fermalasın Bella....
Ama sadece ferma,aport falan yok tamammı?????
Pointerlerin malum belleri ince,kazların ağırlığıyla
hayvanın beli falan incinir,kırılır sonra....
Selamlar....
Olmazmı canım abim yalnız fermaladıktan sonra ben aport yapsam direk düdüklünün içine olmazmı :)
maşallah maşallah nazar değmesin
Yıldıray İNCE
18.Nisan.2011, 18:07
[quote author=İbrahim ÇABUK link=topic=15862.msg168023#msg168023 date=1303075963]
veyselll
18.Nisan.2011, 20:25
osman abi bu bella bu sene burda çulluk yerine güvercinlere ferma verirse hiç şaşma köpek kafayı taktı güvercine :D :D
abi harika bir sabır var bellada. inşallah her gün üzerine koyarak ilerliyor
Osman KARATEPE
19.Nisan.2011, 05:53
Kınalı ya da çulluk merasında güvercin bulur da fermalarsa güvercinin eceli gelmiş demektir Veysel :)
MUSTAFAYILDIRIM38
19.Nisan.2011, 07:17
Osman Bey harika olmuş maşallah Bella, Dagonun yavruları fermada aşırı sabırlı , güle güle besleyin...
Osman KARATEPE
19.Nisan.2011, 07:30
Osman Bey harika olmuş maşallah Bella, Dagonun yavruları fermada aşırı sabırlı , güle güle besleyin...
Hocam çok haklısınız ben bu sabır için hiç çaba sarfetmedim Bella nın içinden gelen bir şey inşallah kendinden olacaklara da geçirir bu meziyetini...
fevzi dursun
19.Nisan.2011, 08:02
maşallah bellaya Allah nazarlardan saklasın osman, önümüzdeki sezon bellanın arkasında büyük keyif alacağın belli. şimdi sana ve bellaya sezonda gelmez :)
Osman KARATEPE
19.Nisan.2011, 08:06
maşallah bellaya Allah nazarlardan saklasın osman, önümüzdeki sezon bellanın arkasında büyük keyif alacağın belli. şimdi sana ve bellaya sezonda gelmez :)
Sorma abi avutuyoruz kendimizi güvercinlerle işte :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.