Orijinalini görmek için tıklayınız : çalışkan breton (ersin kasap)
ersin kasap
19.Nisan.2011, 17:19
http://www.youtube.com/watch?v=J27rV2cw5LI
........
Osman KARATEPE
19.Nisan.2011, 17:23
Ersin hastanede olduğum için videoları açamıyorum ama pire gibi bir Breton sanırım bahse konu olan ...
ersin kasap
19.Nisan.2011, 17:31
valla abi her oratamda kendini gösteriyor melet maşallahı var
Yahu Ersin sen de bu olaya vakıfsındır. Pointer sahibi olan (ben)başka köpeklerden hiç haz etmiyor. Babamın kurzhaarı var. Çok da iyi av yapıyor. ama uyuz oluyorum hayvana, bi türlü başka köpekleri sevemiyorum.. bende bi acayiplik var acaba.
Osman KARATEPE
19.Nisan.2011, 17:34
Ersin İbrahim abime aldık bi breton 6 aylık ama pire gibi hayvan takip edemiyorsun başını döndürüyor..Bakalım sezona ümitliyiz cep herkülünden...En güzel özelliği yer sıkıntısı yok torpidoya koy götür istediğin yere :)
ersin kasap
19.Nisan.2011, 17:50
Yahu Ersin sen de bu olaya vakıfsındır. Pointer sahibi olan (ben)başka köpeklerden hiç haz etmiyor. Babamın kurzhaarı var. Çok da iyi av yapıyor. ama uyuz oluyorum hayvana, bi türlü başka köpekleri sevemiyorum.. bende bi acayiplik var acaba.
valla nacim ben aşkı pointer başkasına ölürüm ekmek vermem ama iyiye iyi derim güzel hayvan hoşuma gitti paylaşmak isdedim
ersin kasap
19.Nisan.2011, 17:51
Ersin İbrahim abime aldık bi breton 6 aylık ama pire gibi hayvan takip edemiyorsun başını döndürüyor..Bakalım sezona ümitliyiz cep herkülünden...En güzel özelliği yer sıkıntısı yok torpidoya koy götür istediğin yere :)
işallah abi güzel işler yaparda memnun eder ibrahim abimi
Osman KARATEPE
19.Nisan.2011, 17:59
Naci bizim köpeklerimizin (pointer) en büyük artısı fiziksel mükemmelliği fermada duruşuna hasta olmuyormuyuz hepimiz ..Her fermalı av köpeğinin kendine göre artısı var zevkler ve renkler tabiki tartışılmaz ama bir pointerin fermada duruşunu hiçbir köpeğe değişmem....
ersin kasap
21.Nisan.2011, 11:04
evet osman zevkler ve renkler her ırkı seven hastası olanlar ayrı herkeze saygı duyuyor ve en güzellerine sahip olmalarını istiyoruz
ibrahim ozel
21.Nisan.2011, 15:18
Ersin kıpır kıpır len bunlar.
Vallahi benim gözüm korktu.
Yok yok pointere devam gardaşım.
ersin kasap
21.Nisan.2011, 16:01
sen bildiğinden vaz geçme abim aşkı pointer
veyselll
21.Nisan.2011, 18:59
abi pireton olmasın yoksa bu :) paylaşım iin teşekkürler
valla nacim ben aşkı pointer başkasına ölürüm ekmek vermem ama iyiye iyi derim güzel hayvan hoşuma gitti paylaşmak isdedim
Tamam çalışkan hayvanda, fiziki yapısı, rengi, çenesi bana pek cezbedici gelmiyor. Zevk meselesi bir yerde tabi. Sağol yorumun için.
Naci bizim köpeklerimizin (pointer) en büyük artısı fiziksel mükemmelliği fermada duruşuna hasta olmuyormuyuz hepimiz ..Her fermalı av köpeğinin kendine göre artısı var zevkler ve renkler tabiki tartışılmaz ama bir pointerin fermada duruşunu hiçbir köpeğe değişmem....
Kesinlikle katılıyorum. Bence en estetik,yakışıklı,uysal, ve en önemlisi hırslı köpek pointerdir.
ersin kasap
22.Nisan.2011, 22:17
kısaca yani aşkı pointer
ibrahim ozel
23.Nisan.2011, 05:06
Birde ülkede kullanan az kişi.
Bakıyosun kullanan kişinin ya ikinci köpeği var
Yada ölünce yada elden çıkarınca bretona dönmüyor.
Yani koku iyide olsa estetik olmayınca olmuyor.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.