Orijinalini görmek için tıklayınız : erkek waimaraner aranıyor
mrb abılerım arkdaslarım sıtenızde ynıyım ve elımızde dısı waimaraner ırkı kopegımız var ver eşleştırmek ıcın erkk arıoruz yardımcı olursanız sevırnırım ızmır ve cevresınde olabılır
arkadaşlar kımsede yokmu bı yardımcı olun lutfen yada arkdasında fln olan bnı yonlendırsın lutfen
imported_avkolik
27.Nisan.2011, 19:52
Arkadaşım öncelikle hoş geldin...Bi forum ahalisi ile tanış merhaba de bakalım önce.Sonra mutlaka cevap gelecektir tabiki olan varsa...
Ayrııca diğer bi konunu ben kilitledim.Diğerini yönetici arkadaşım kilitledi.Bu ne hız arka arkaya aynı konuyu açıyorsun..Sakin biraz lütfen...
sitenizde yenıyım kusura bakmayın bn avdanda anlamıorum sadece bı abıme yardım etmek ıstmeıorum o yuzdne dırek konu actım yardımlarınızı bklıorum . bu ırk hkkında pek bılgımde yok umarım cıkar bıtane erkk
çetin ekren
27.Nisan.2011, 20:12
yok arkadaşım bildiğim kadarıyla bu sitede kimse böyle bir köpek beslemiyor...
birde diğer sitelere bir göz at istersen...
tesekkurler bı sıteye daha gırdım orda var sanırım bakalım arıorum hala
ibrahim ozel
28.Nisan.2011, 07:10
Kardeş faceden bana ulşamışsın sana kimde olduğunu telefonunu yazdım.
Senin burdan özelindende mesaj atıyorum. Bakalım köpek bulunca sitede katılım yapacakmısın.
ılgılenen herkez ıcın tesekkur ederım abı msjınıda aldım o abı sakaryadaymıs aydındna buldu bıtane erkk bana sonra enısteyı aradım oda usaktan bı erkk bulmus pazar gunu eslesme gerceklesecekmıs
bulamazsanız bende var arkadaşım
imported_avkolik
28.Nisan.2011, 21:53
Kardeşim hadi bak nasibin bolmuş ...Artık sonuç hakkında bizleride bilgilendirirsin...
tesekkurler abı bakalım eslesme gerceklessın hakkında bılgılendırecegım .
ibrahim ozel
29.Nisan.2011, 05:24
İyi hadi hayırlısı bakalım.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.