Orijinalini görmek için tıklayınız : Ördek Tarlası Mübarek
http://www.dailymotion.com/video/xik8yz_yeyil-bay-ordeyi-curnatasy-www-avyaban-com-ergo_animals
kapadokyali_1981
05.Mayıs.2011, 12:02
Aslında ben ördek avını pek sevmiyorum hem çok az oluyo bizim buralarda hemde köpeksiz av benim için önemli olmayan bi avdır. Ayrıca bu kadar ördeğin olduğu bi yerde av yapmak pek keyif vermez diye düşünüyorum. Atacaksın mühreleri öttüecen düdüğü nerden geldiği belli olmayacak bide bakmışın salmış ayakları geliyor bu adrelini yaşamadıktan sonra ne yapayım ben binlerce ördeği :))) Paylaşım için teşekkürler.
Yıldıray İNCE
05.Mayıs.2011, 15:39
Ğüzel bir paylaşım olmuş ellerinesağlık........
Osman KARATEPE
05.Mayıs.2011, 15:40
Aslında ben ördek avını pek sevmiyorum hem çok az oluyo bizim buralarda hemde köpeksiz av benim için önemli olmayan bi avdır. Ayrıca bu kadar ördeğin olduğu bi yerde av yapmak pek keyif vermez diye düşünüyorum. Atacaksın mühreleri öttüecen düdüğü nerden geldiği belli olmayacak bide bakmışın salmış ayakları geliyor bu adrelini yaşamadıktan sonra ne yapayım ben binlerce ördeği :))) Paylaşım için teşekkürler.
Haklısın Ömer hangisine atacağını bilemeden av mı olur :) .
Paylaşım için teşekkürler..
ibrahim ozel
05.Mayıs.2011, 16:03
Şahsen zevk vermez birde hem kanunları çiğnetir hem günaha sokar insanı. Tek atışta limit dolar artar sonra napacan gerimi döneceksin. Bohçacı olmam burda diyen avcı yalan söyler. Ama nefis görüntüler bunlar teşekürler kardeşim.
Mesut BÜLBÜL
05.Mayıs.2011, 21:13
Ğüzel bir paylaşım olmuş ellerinesağlık kardeşimde nerde bu günler türkiyede ahh aah
çetin ekren
05.Mayıs.2011, 22:18
Şahsen zevk vermez birde hem kanunları çiğnetir hem günaha sokar insanı. Tek atışta limit dolar artar sonra napacan gerimi döneceksin. Bohçacı olmam burda diyen avcı yalan söyler. Ama nefis görüntüler bunlar teşekürler kardeşim.
komutan sopa alıp kovalayacaksın bunları Türkiyeye doğru...
orhan gerçekden güzel bir paylaşım teşekkür ederiz...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.