Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞEHİT POLİSİMİZE SON GÖREV!!!(R.DÖNMEZ)

Recep DÖNMEZ
06.Mayıs.2011, 10:45
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Kastamonu mitinginden sonra
Ankara'ya dönmekte olan seçim otobüsü konvoyuna düzenlenen
hain saldırıda Şehit olan 34 yaşındaki Polis Memuru Recep ŞAHİN'in
cenazesi dün Kastamonu Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenden sonra
memleketi Samsun-Havza ilçesinde toprağa verildi.

Aziz şehidimize Allah'tan rahmet,ailesine,sevdiklerine ve bu güzel vatanımızda yaşayan
tüm insanların huzurunu,namusunu,asayişini korumakla görevli Emniyet Teşkilatına
ve tüm ülkemize başsağlığı diliyorum.

http://i54.tinypic.com/2jam6oy.jpg

Osman KARATEPE
06.Mayıs.2011, 10:53
Ateş düştüğü yeri yaktı yakınlarına allah sabır versin çok zor.....

İBRAHİM AKKAYA
06.Mayıs.2011, 11:01
Yüce Türk Milletinin Başı sağ olsun Yazaçak çok şey var ammaaaa Yazmıyorum.
Taşları Bağlayıp İtleri Salmışsınız bu nasıl Bir Şehir Demiş Hoca Nasrettin.
Bu Günlerimi Tarif etti açaba ?
Kardeşimize Allahtan Rahmet Kaderli Aİlesine ve Polis Camiasına başsağlığı dilerim.

unforgiven
06.Mayıs.2011, 11:08
Rabbim kederli ailesine sabır versin inşallah. Mekanı cennet olsun inşallah...

çetin ekren
06.Mayıs.2011, 11:09
şehidimize Allahtan rahmet diler,ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim...
gerçekden kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir nokta...
inşallah aynı acıyı bu şerefsizliği yapanlarda yaşar...

ibrahim ozel
06.Mayıs.2011, 11:10
Kardeşimize Allahtan Rahmet Kederli Aİlesine ve Polis Camiasına başsağlığı dilerim.

Mesut BÜLBÜL
06.Mayıs.2011, 15:21
Cok acı vede gercek olay bunlar anlatması bile bir okadar zor
şehit polisimize allahtan rahmet acılı ayilesine vede sevenlerine allahtan sabılar dilerim
Ateş düştüğü yeri yakıyor böyle olunca hepimizin ici kanıyor

06.Mayıs.2011, 16:07
Şehitimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum..Allah'ım Türk ve Müslüman alemini korusun..

06.Mayıs.2011, 16:52
Ailesine ALLAH Sabır versin

Yıldıray İNCE
06.Mayıs.2011, 17:27
[quote author=İBRAHİM AKKAYA link=topic=16076.msg169929#msg169929 date=1304679665]
Yüce Türk Milletinin Başı sağ olsun Yazaçak çok şey var ammaaaa Yazmıyorum.
Taşları Bağlayıp İtleri Salmışsınız bu nasıl Bir Şehir Demiş Hoca Nasrettin.
Bu Günlerimi Tarif etti açaba ?
Kardeşimize Allahtan Rahmet Kaderli Aİlesine ve Polis Camiasına başsağlığı dilerim.

ersin kasap
06.Mayıs.2011, 17:27
bir yiğit daha kaybettik cc allah bu canileri bildiği gibi yapsın vizdansızlar, yakınlarına ve ailesine sabılar dilerim

Recep DÖNMEZ
10.Mayıs.2011, 06:10
Tüm ülkemizi yasa boğan bu olay ile ilgili açılan konuya yorumda bulunan;
*İbrahim AKAKYA,Mesut BÜLBÜL Abilerime
*Osman KARATEPE,İsmail ŞEN,Çetin EKREN,
İbrahim ÖZEL,Serhat SERİN,İsa TOKATLI,
Yıldıray İNCE ve Ersin KASAP Kardeşlerime
bu duyarlılıklarından ve duygularını bizlerle
paylaştıklarından dolayı çok çok teşekkür ederim.

Ne yazıkki uzun zamandır rahatsız olduğumuz,üzüntü ile izlediğimiz bir durum bu konudada ortaya çıktı.Malesef
ülkemizin güvenliği için canlarını feda etmekten bir an olsun bile tereddüt etmeyen aziz şehitlerimize nekadar değer verdiğimiz, onlara nekadar sahip çıktığımız bir kez daha ortaya çıktı.
Bir şehit haberi ile ilgili açılan konuya yapılan yorum sayısı sadece 10...
Yorum yapanların hepsine yeniden teşekkürler. Onlar zaten her konuya sahip çıkan,her konuya katılımda bulunan insanlar, her konuda olduğu gibi Şehit Polis Memuru için açılan konuyada şahip çıktılar....

Şimdi sözüm kimseye değil sadece anlayana!!!!
Ey köpek satıcıları...
Ey köpek ticaretçileri...
Ey bu siteyi sadece kendi çıkarları ve amaçları uğruna kullanmak isteyenler!!!!
Bakın burada bir Şehit haberi var,ama konu içerisinde siz yoksunuz,
Peki bu konunun adı portalda hiçmi dikkatinizi çekmedi?hiç mi vicdanınız sızlamadı?
Ben inanıyorumki bu haberin başlığı bir köpek satış ilanı,yada başka bir ticaret ile
ilgili bir başlık olsaydı balıklama atlardınız konuya....

Evet halimiz malesef böyle Arkadaşlar!
Bir Şehit için açılan konuya 10 yorum,
Bir köpek satışı için açılan konuya en az 30-40 yorum....

Bir Şehit için açılan konu portalda 1 gün kalabilip düşüyor,
Bir köpek satışı için açılan konu haftalarca portalda kalıyor....

Ya ben ayrı bir dünyada yaşıyorum,
Yada ben ...............

Bu konuya duyarlılık gösteren yukarıda isimlerini yazdığım
Abilerime ve Kardeşlerime tekrar selam ve saygılarımı sunuyorum....

kapadokyali_1981
10.Mayıs.2011, 06:28
Aziz şehidimize Allah'tan rahmet,ailesine,sevdiklerine ve bu güzel vatanımızda yaşayan
tüm insanların huzurunu,namusunu,asayişini korumakla görevli Emniyet Teşkilatına

Hüseyin ORHAN
10.Mayıs.2011, 09:10

10.Mayıs.2011, 09:20
(şehitlerimiz ölmedi ölmeyeceklerde)

10.Mayıs.2011, 16:30
Allah Rahmet Eylesin.

imported_avkolik
10.Mayıs.2011, 17:56
Mekanı cennet olsun, rabbim kalanlara sabırlar versin...Ne denilebilir ki hain her yerde haindir...ama ölen öldü ne yapsan gelmez geri :(

Burak SEZER
10.Mayıs.2011, 19:41
Ateş düştüğü yeri yaktı yakınlarına allah sabır versin çok zor.....

erkan emeklier
10.Mayıs.2011, 20:05
Mekanı cennet olsun.

Mesut BÜLBÜL
11.Mayıs.2011, 18:02
Recep kardeşim serni cok iyi okuyabiliyorum şu anda ama sağlık olsun hatasızda kul olmaz buda bir gercektir bizlerde siteye girip cıktıkca zaman zaman hatalar yapmışızdır sanıyorum inşallah dahada butür konulara duyarlı olmak dileğimiz olsun diyorum sayğılarımla
şehitler ölmez bu vatanda bölünmez ateş düştüğü yeri yakar allahtan acılı ayilesine sabırlar ihsan eylesin diyorum şehidimizinde mekanı cennet olsun

14.Mayıs.2011, 15:59
Recep abi çok haklısın bu konuda geçmiş zamanlarda da benzer olay olmuştu(baş sağlığı) iyi hatırlıyorum yine aynı olayı siz dile getirmiştiniz..Bu dediğiniz gibi suistimal mi ediliyor anlamıyorum ama bu sitede sadece köpeği yavruladıktan satılana kadar paylaşımda bulunan kişiler mevcut..Bu benim dikkatimi çektiği gibi yönetici arkadaşlarında dikkatini çekmiştir..Onlara ve sitemiz sakinlerine derimki bu kişilerin konusuyla ellerinden geldiği kadar ilgilenmemeliyiz, ekmeklerine yağ sürmemeliyiz..Yada ne bileyim o kişilerin üyelikleri iptal de edilebilir, bunu tabi site yöneticileri daha iyi bilir..Sitemizde elinden geldiği kadar her paylaşıma katkıda bulunan, süper köpeklere sahip yardımcı olacak abiler-arkadaşlarda mevcut..Benim söylüyeceklerim bukar düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum..Saygı ve sevgilerimle..

cemalreis
15.Mayıs.2011, 06:38
Şehidlerimize Allahtan Rahmet Kederli Aİlesine ve Polis Camiasına başsağlığı dilerim
Şimdi soruyorum bu açılım haltı karıştıranlara Allah için kafanızı iki elinizin arasına koyun ve düşünün
çaldığınız maya tuttumu yoksa eşkidimi yazıklar olsun sırça köşklerde oturup da fakir fukara edebiyatı yapanlara
Allah onlara şuurlu ve onurlu müslüman Türk olmayı nasip etsin inşaallah.

Recep DÖNMEZ
16.Mayıs.2011, 16:03
Recep abi çok haklısın bu konuda geçmiş zamanlarda da benzer olay olmuştu(baş sağlığı) iyi hatırlıyorum yine aynı olayı siz dile getirmiştiniz..Bu dediğiniz gibi suistimal mi ediliyor anlamıyorum ama bu sitede sadece köpeği yavruladıktan satılana kadar paylaşımda bulunan kişiler mevcut..Bu benim dikkatimi çektiği gibi yönetici arkadaşlarında dikkatini çekmiştir..Onlara ve sitemiz sakinlerine derimki bu kişilerin konusuyla ellerinden geldiği kadar ilgilenmemeliyiz, ekmeklerine yağ sürmemeliyiz..Yada ne bileyim o kişilerin üyelikleri iptal de edilebilir, bunu tabi site yöneticileri daha iyi bilir..Sitemizde elinden geldiği kadar her paylaşıma katkıda bulunan, süper köpeklere sahip yardımcı olacak abiler-arkadaşlarda mevcut..Benim söylüyeceklerim bukar düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum..Saygı ve sevgilerimle..

Serhat Kardeşim!
Konuya gösterdiğin duyarlılığa teşekkür ederim öncelikle.
Biz dilimizin döndüğünce yazalım,bu tür hususları dile getirelim,
katılan katılır,katılmayan katılmaz.
Ne verirsen elinle,o da gider seninle hesabı...
Ben bu sitede olduğum sürece Allah'ın izni ile sizin gibi
Kardeşleriminde desteği ile bu konuların ve bu tip hususların
takipçisi olacağım.
Selamlar...

19.Mayıs.2011, 10:23
Ne demek abi..Ben teşekkür ederim, bu tür konulara ilgi ve alakanızdan ötürü.Selamlar..

laziko
20.Mayıs.2011, 13:18
ALLAH sabır versın