PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avcılık,dostluk,kardeşlik,ağabeylik bu mudur budur !!!Karatepe..

Osman KARATEPE
10.Mayıs.2011, 19:21
Budur dostlarım ağabeylerim gerçek avcılık dostluk budur işte şu sitedeki ortam hiçbiryerde yok hiçbir kulüpte yok hiçbir dernekte yok.Her ilde bir kapı hel ilde bir dost.Varmı bundan ötesi bir avcı için, sorarım sizlere....

imported_avkolik
10.Mayıs.2011, 19:23
Osman sanırım benim duygularıma tercüman oldun...Gerçekten her ilde Trükiyenin her yerinde dostumuz çayını içeceğimiz arkadaşlarımız oldu...Allah bozmasın inşallahhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

çetin ekren
10.Mayıs.2011, 19:36
gerçekden yok osmancım...
bizler burda avcılık-dostluk-kardeşlik adına birleşmiş bir camiayız...
çok bağdireler atlattık,çok üstümüze gelip,tansiyonumuzu çıkarıp bizi sınayanlar oldu...
ama Allaha şükürler olsun biz hep bu durumlarda kenetlendik ve kendimizi ıspatladık...
cahillik etmedik,kırk düşünüp bir konuşduk...
ve burdaki ortamda bunun ödülü oldu...
iyiki varsın AVKOLİK-DOSTKOLİK...

10.Mayıs.2011, 20:22
Osman gerçekten öyle zannediyorum tüm üyelerin gönlüne tercüman oldun. Avkolik çok özel bir site...

Hüseyin ORHAN
11.Mayıs.2011, 06:08
"bu siteye üye olmadan önceki ziyaretlerimde aklımdan hep şu geçiyordu "Bu hoş sohbetleri yapanlar daha öncede birbirlerini tanıdığından bu kadar samimi yazışıyorlar" ama gördümki beni hiç tanımayan sizler bana da aynı samimiyetle ve muhabbetle yaklaşıyorsunuz. bir gün hiç gitmediğim bir şehre gitsem anladım ki kapısını çalacak bir aVKoLiK dostum var orada. hepinize teşekkür ederim "

bu mesajı 16 ARALIK 2009 da siteye üye olduğumdan bir gün sonra yazmıştım yani henüz 1 günlük üyeyken

ne kadar haklı olduğumuzun bir göstergesi

ibrahim ozel
11.Mayıs.2011, 06:30
Ben bu sitede bi çetoyu sevmiyom bide ali ekberi :)

Mesut BÜLBÜL
11.Mayıs.2011, 08:47
selamun aleyküm ey AKOLİK arkadaşlar bizim derdimiz sadece avcılık diyil işte böyle bol eş dost ziyareti zaten av bahane dosluluklar kalıcı olması tek dileğimiz olmasıdırdiyoruz her zaman nice dosluklara diyorum selamlar sayğılar

Yıldıray İNCE
11.Mayıs.2011, 08:57
[quote author=Mesut BÜLBÜL link=topic=16114.msg170712#msg170712 date=1305103652]
Selamun aleyküm ey AVKOLİK arkadaşlar bizim derdimiz sadece avcılık diyil işte böyle bol eş dost ziyareti zaten av bahane dosluluklar kalıcı olması tek dileğimiz olmasıdırdiyoruz her zaman nice dosluklara diyorum selamlar sayğılar .........

ibrahim ozel
13.Mayıs.2011, 05:39
Sevemedim abicim bu iki şahsı napim :)

Osman KARATEPE
13.Mayıs.2011, 12:09
Sevemedim abicim bu iki şahsı napim :)

Sevisin sevisin ben biliyorum :)

Recep DÖNMEZ
13.Mayıs.2011, 19:07

Ben üçünüzü de sevmiyerem!!!!!!!

Yıldıray İNCE
14.Mayıs.2011, 06:52
[quote author=İbrahim OZEL link=topic=16114.msg170675#msg170675 date=1305095424]

Ben üçünüzü de sevmiyerem!!!!!!!

Ben hepinizi sevirem can dostlarım..........

14.Mayıs.2011, 10:45
Herkes DOST bu sitede Maşallah Süphanallah

Allah bozmazın muhabbetimizi dostlar

Osman KARATEPE
14.Mayıs.2011, 10:57
Herkes DOST bu sitede Maşallah Süphanallah

Allah bozmazın muhabbetimizi dostlar

Amin kardeşim teşekkürler..

ersin kasap
14.Mayıs.2011, 11:27
herkez hakettiği değeri görür abim ne ektiysek onu biçeriz gönüller bir olduktan sonra çıkar ilişkilerinden uzak durulduktan sonra dost kalabilmek çok güzel türkiyemin insanı başka güzeldir tüm dostlara selamlar

komutan bende seni sevmiyimm bilesin

14.Mayıs.2011, 12:31
allah dostluğunuzu ve muhabbetinizi daim etsin.

14.Mayıs.2011, 17:39
Osman abi, dediğin gibi avcılık, dostluk,kardeşlik,ağabeylik budur.Her ilde varmıdır çayını içebileceğimiz bilmiyorum ama Nevşehir'de var.Bunu Ömer abi, Nevşehir ziyaretinde bize gösterdi..Ve kendisine buradan teşekkürlerimi sunarım..Saygı ve sevgilerimle..Selamlar herkese..