Orijinalini görmek için tıklayınız : Trap Atışları
Arkadaşlar neden bizim ilimizde trap olayları yok ben avcılık ve atıcılığı çok seviyorum ama bu konuda bana yardımcı olabilecek kimseyi bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum..
Hüseyin ORHAN
12.Mayıs.2011, 15:48
Muammer kardeşim, dostlukların sitesi avcıların sanal mekanına hoşgeldin sefalar getirdin. Kendini en samimi hissedeciğin dostlarla sitemizde tanışacağına emin ol. En kısa zamanda güzel paylaşımlarını görmek dileğimle DENİZLİ den saygılar sevgiler...
Hüseyin ORHAN
12.Mayıs.2011, 15:50
öncelikle sana daha iyi yardımcı olabilmemiz için imza ayarlarını yapman gerekmektedir. bu işlemin nasıl yapılacağını aşağıdaki linki tıklayarak öğrenebilirsin.
http://www.avkolik.net/forum/yardim-bilgilendirme/imza-duzenleme/
Hoşbulduk abi ayarlar tamam :)
imported_avkolik
13.Mayıs.2011, 06:35
Muammer kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin...
çetin ekren
13.Mayıs.2011, 06:40
Muammer kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin...
herhangi bir avcı derneğine kaydın varmı,eğer varsa bence orda aktif bir üye ol ve yönetim olsun diğer üye arkadaşların olsun hep birlikde
bu konuda baskı yapın,çalışmalar yapın enazından sizler örnek olun bu konuda daha sonra devamının geleceğine inanıyorum...
kapadokyali_1981
13.Mayıs.2011, 06:44
Muammer kardeşim öncelikle hoşgeldin. Genellikle bu trap organizasyonlarını bağlı olduğun klüp veya dernekler düzenler seninde kayıtlı olduğun bi klübün varsa bu talebini onlara bildirmen daha mantıklı olur.
ibrahim ozel
13.Mayıs.2011, 08:37
Hoş geldin kardeş....
öncelikle hepinize teşekkür ederim uşak avcılar kulübü üyesiyim ama bizim kulübümüzde pek bi faaliyet olmuyo
Mesut BÜLBÜL
13.Mayıs.2011, 12:07
olur olur kardeşim başkanımızı sıkıştırın hepberaber üye ayidatlarıyla oluyor bunlar tıraplarda alınan ücer beşer liralarla alındı bunlar selamlar sayğılar
Recep DÖNMEZ
13.Mayıs.2011, 19:09
Muammer kardeşim!
Aramıza hoşgeldin,sefalar getirdin.
İnşallah isizin bulunduğunuz yerlerdede bahsettiğin
organizasyonlar olur ve bu güzel anları bizlerle paylaşırsın.
Selamlar...
keşke olsa dedemin hediye ettği trap tüfeklerini kullanmak nasip olsa klübü sıkıştırcem ama en kısa zamanda olsun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.