PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Limon suyu ve sarimsak mucizesi

12.Mayıs.2011, 20:22
Çogu insanimizin derdi ya da korkulu rüyasi olan kalp damarlarinin tikanmasi, ilaç tedavisine ya da cerrahi müdahaleye gerek duyulmadan bir mucizeyle tamamen ortadan kaldirilabilir mi?

Inanilmasi güç ama tipta devrim yaratacagi söylenen bir bulusla bunun mümkün oldugu saptandi.
Rus doktorlarin buldugu ve uyguladigi, adeta "gençlik iksiri" oldugu söylenen bu "ilaç" tikali kalp
damarlarini açmakla kalmiyor; damar sertliklerini ve hipertansiyonu da önlüyor...
Kolesterol ve lipidi düsürüyor, zararli yaglari yakiyor...
Bitmedi...
Kilo verdiriyor, sekeri düsürüyor, pankreasin yenilenmesini sagliyor...
Vücudun bagisiklik sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her türlü alerjiyi, özellikle damarsal kökenli ve strese bagli cilt alerjilerini kökünden kesiyor; kansere karsi tüm vücudu koruyor.
Yüzde 100 kanitlanmis daha da yararlari var.
Peki, nasil bir "ilaç" bu?
Bir an önce ögrenmek için sabirsizlandiginizi saniyorum.
Bu yüzden hemen tarifine geçelim.

Limon suyu ve sarimsak mucizesi

"Ilaci hazirlamak için 2 litre limon suyu, 40 dis soyulmus ve ezilmis sarimsak, agzi sıkı kapanan koyu renkli veya üzeri kagitlakapatilmis bir kavanoz lazim.
Limonlar iyice sıkılıp suyu kavanoza doldurulur. Soyulmus 40 dis orta boy sarimsak yikanmadan ve ezilerek limon suyunun içine atilir ve kavanozun kapagi kapatilir. 25 gün boyunca normal ilik bir yerde saklanacak ve her gün çalkalanacak. Sarimsaklar iyice erimis olacak. 25 gün sonra kavanoz açilip her sabah aç karnina mümkünse ayni saatte yarim veya bir çay bardagi, kavanoz bitene kadar içilecek. Kavanozun kapagi hep kapali tutulacak. Kavanoza asla su, seker v.b. karistirilmayacak ancak içerken bardaga su katilabilir.
Iste bu kadar!
Yüzde 100 kanitlanmis yararlari
1-Tüm damar iltihaplarini (vaskülir) tedavi ediyor, tikanan damarlari açiyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlüyor...

2-Kolesterol ve lipidi düsürüyor, zararli yaglarin yakilmasini sagliyor, kilo verdiriyor (bazal metabolizmayi hizlandirip yaglarin yakilmasini sagladigi için istahi açiyor (Bu dönemde diyete dikkat etmek gerekiyor), sekeri düsürüyor, pankreasin yenilenmesini sagliyor...

3-Böbrek ve safra taslarini eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki siskinlik ve tüm dokulardan ödemi kaldiriyor...

4-Helycobeacter pylori adli ülser mikrobunu öldürerek mide ve on iki parmak bagirsagi ülserinin kesin tedavisini yapiyor...

5-Tüm romatizmal iltihabi önleyip, her tür romatizmal agrilari dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem düzeylerinin yenilenmesini sagliyor, her türlü agriyi kesiyor...

6-Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerinin yenilenmesini sagliyor; sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hizini artiriyor, felçlere ve vertigo'ya fayda veriyor...

7-Vücudun bagisiklik sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her türlü alerjiyi özellikle damarsal kökenli ve strese bagli cilt alerjilerini kökünden kesiyor, kansere karsi tüm vücudu koruyor.

Not: Ilaci hazirlayanin babasinin koroner by-pass ile üç damari degisecekken bu ilaç sayesinde yüzde 100 tikali damarlari açilmis. Ilaç hazirlandiktan sonra sarimsaklar erir, koku etrafa yayilmaz. Kullanan
üç kisi ile görüstüm hepsi son derece memnun olduklarini, adeta gençlik iksiri oldugunu söylüyorlar.
Bunu ilk defa Rus doktorlar bulmus ve uygulamislar. Simdi ABD'de uygulanmaya baslanmis. Tipta devrim yaratacagi söyleniyor ve sarimsak limon karisimindan olusan maddelerin kimyasal yapisi çözülmeye çalisiliyor.

Dr. Sencer Tepe
Saglik Bakanligi Daire Baskani".
Alıntıdır...

Yıldıray İNCE
12.Mayıs.2011, 20:38
İbrahim güzel bir paylaşım olmuş ellerine ve emegine sağlık kardeşim...........

13.Mayıs.2011, 04:12
Bilgiler için teşekkürler.

Osman KARATEPE
13.Mayıs.2011, 05:18
Budur işte İbrahim abi durdur durdun bomba gibi bir haberle patladın :)
Kullanmakta fayda var zaten bu ruslar ve çinlilerin alternatif tıpları değişik bir bilim dalı ....

ibrahim ozel
13.Mayıs.2011, 05:34
İbrahim bunu nerden aldın. Gerçekten önemli bir konu. Tam alıntı yaptığın yeri yazarmısın biraz inceleyeceğim. Gerekirse bu adamı arayacağım. Biliyorsun bizim hanımdada kalp rahatsızlığı baş gösterdi. Paylaşım için teşekürler ustam.

MUSTAFAYILDIRIM38
13.Mayıs.2011, 06:45
Sarımsağın faydası herkesçe bilinir ilaçta mantıklı ama her sabah o ilaç içilip toplum içine karışmak biraz zor olacaktır.
Sarımsağın kokusu belli ...

çetin ekren
13.Mayıs.2011, 06:46
valla ibrahim bu mucize gibi bir karışım ama tek sıkıntı kokusu....ne kadar dağılsada koku yine kalıyor...
ben bu iksiri rahmetli babaannem için yapmışdım ama ne yazıkki geç kalınmışdı...
ömür yetmedi...

kapadokyali_1981
13.Mayıs.2011, 07:13
Gerçekten çok önemli bi bilgi uygulamakta fayda var. Yalnız bi kaç soru takıldı aklıma birincisi limon suyundan kasıt bu lokantalarda falan satılan hazır limon suyumu yoksa limon alıp 2 litre olana kadar sıkmımkı gerekiyo? Bide benim cam kavanozlar 2 litreyi almaz illa cam bi kaptamı saklamak gerekiyo?

çetin ekren
13.Mayıs.2011, 12:37
cam kavanoz olması şart galiba ömer herkes aynını söyledi...hazır limon suyu olmuyacak kendin alıp sıkman lazım...
birde sıcak ortamda bulunmayacak...buzdolabının en altında olabilir...

kapadokyali_1981
13.Mayıs.2011, 13:15
Bi deyelim bakalım ölmezsem sonuçlarını sizede bildirrim :)))))

13.Mayıs.2011, 13:29
enkısa zamanda karışımı hazırlayıp kullanmaya başlayaçağım kokar mokar tok tutar demişler şifa niyetine...

ibrahim ozel
13.Mayıs.2011, 14:30
Doktoru arayıp sordum doğruymuş hanımda senede 1-2 defa kullanıyormuş ama her ay kullanılması gerekiyormuş kalp rahatsızlıklarında. Hasta olmayanlarda kullanmasında en ufak sorun yokmuş.

Recep DÖNMEZ
13.Mayıs.2011, 19:02
İşte bulunmaz bir ilaç...
Valla teşekkürler kardeş,
ilk işim bu tarifi hazırlamak olacak.

Mesut BÜLBÜL
13.Mayıs.2011, 19:34
cok güzel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık bana limon zarar veriyor ağız aftı yapıyor ne yapmalı iyide tarif yazmışsın ama salatada bile limon balıktada limon sıkıp yiyemiyorum yedimmi 23-25 gün ağızda aft pamucuk gibi ağrı yara yapıyor doktorada gittim yapar tedavisi yok dediler sinici bir rahatsızlık dediler gitmez dediler bunada bir care olsaydı keşke ama malesef yok sanırım paylaşım icin teşekkürler kardeşim selamlar sayğılar

15.Mayıs.2011, 12:42
Güzel bir paylaşım; deneyip anne babaya şifa niyetine hazırlamak lazım..