PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara dan selamlar..

14.Mayıs.2011, 14:01
Güzel paylaşımlar,yeni dostluklar,sezonunda rastgele dileklerimle selamlar..

Mesut BÜLBÜL
14.Mayıs.2011, 14:20
Aleyküm selam canım kardeşim hoş geldin aramıza muğla milastan selamlar..........

14.Mayıs.2011, 14:21
hasan abi aramıza hoşgeldin Akşehirden selamlar.

kapadokyali_1981
14.Mayıs.2011, 14:56
Hasan abi hoşgeldin sefalar getirdin biraz kendinizden bahsederseniz hem tanışmış oluruz hemde hitap konusunda sıkıntı kalmaz.

Osman KARATEPE
14.Mayıs.2011, 15:04
Ailemize hoş geldiniz.Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

14.Mayıs.2011, 15:29
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar..

14.Mayıs.2011, 20:36
Ailemize hoş geldiniz.Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

14.Mayıs.2011, 22:25
Hasan abi hoşgeldin sefalar getirdin biraz kendinizden bahsederseniz hem tanışmış oluruz hemde hitap konusunda sıkıntı kalmaz.

öncelikle sıcak karşılama için herkese teşekkürler..İstanbuldan Hilmi kardeşime köpek sorarken laf arasında tavsiyesi ile üye oldum ve katıldım aranıza.Aslen Bilecik Gölpazar lıyım.Gölpazarlı avcı varsa bilir amcam Yılmaz Başkara lakabıyla berber Yılmaz kan çekti 45inden sonra avlanmaya başladık.et için değil spor için avlananlardanım.avım olmasa bile güzel yürüyüşler hoş sohbet gecen avlardan sonra huzur içinde deşarj olmuş dönüyorum evime..46 yaşında İzmir doğumlu Trabzon KTÜ makina mezunuyum.Özel bir şirketde yönetici olarak çelışıyorum.2 Haziran Bursa fuarında seçimim belli ama omuzlayarak son testimi yapıp tüfeğimi değiştireceğim.köpeğim yok şu anda 2-3 aylık olan bir yavru arıyorum.sezonda av görsün yetiştirebileyim. tercihim kurzhaar.iyi bir köpek istiyorum ama av önemli.. secereli süs biberi yetiştirmek istemiyorum.av kanı yüksek kokusu güzel bir soydan gelen tabi asalatide tastikli bir yavru kısıtlı bütçe içinde nasip lur mu bakacağız.sayenizde inşallah olur.Avın bahane sohbetin dostlukların şahane olması dileklerimle hoşbulduk :)

imported_avkolik
14.Mayıs.2011, 22:57
Hasan Bey aileye hoş geldiniz..Sizlerin bizlerle olmasına vesile olan Hilmi kardeşimize ayrıca teşekkürler...İnşallah buraya neden dostkolik dediğimizi göreceksiniz..Sizlerinde değerli paylaşımlarınızı bekleriz...

Keyifli paylaşımlar

unforgiven
15.Mayıs.2011, 10:34
Hasan abi öncelikle Avkolik adı altındaki Dostkolik sitemize hoşgeldiniz... Değerli katılım ve paylaşımlarınızı bekliyoruz...

Saygılarımla...

17.Mayıs.2011, 09:41
Hasan abi Ailemize hoş geldin

İnşallah keyifli forumlar geçirirsin

Recep DÖNMEZ
17.Mayıs.2011, 17:49
Hasan Abi aramıza hoşgeldiniz...

çetin ekren
17.Mayıs.2011, 19:34
Hasan abi aileye hoşgeldiniz...keyifli paylaşımlar dilerim...

ibrahim ozel
18.Mayıs.2011, 05:52
Hasan abi aileye hoş geldiniz.
Güzel tanıtımınız için teşekürler.
Et için değil spor için avlanacağım demeniz beni çok sevindirici.
Kurzzhar arıyomuşsunuz. Burda çok uygun fiata 11 aylık var.
Anne baba kaliteli avcı soydan gelme ve harika avları var.
Babasını ben yetiştirdim. Çokta uygun fiata veriliyor.
Köpeği olmayanlara müjde konusuna bakarsanız göreceksinizdir.
Kalın sağlıcakla.

ersin kasap
18.Mayıs.2011, 10:50
hoşgeldiniz hasan bey değerli ve seviyeli dostluklar güzel paylaşımlar dilerim

19.Mayıs.2011, 04:43
Kucaklayan sıcak mesajlar için ayrı ayrı teşekkürler.İbrahim abicim 11 aylık kurhaarı forumda aratmama rağmen bulamadım :( ama istisnalar kaideyi bozmaz bahsettiğiniz köpek için söylemiyorum bunları.birincisi 6aydan sonra çok zaruri haller dışında köpeğin av için sahip değiştirmesine karşıyım.damızlık olacaksa ayrı. nedeni avcıyla yoldaş olacak köpek annesinden sonra sizi tanıyacak siz eğiteceksiniz doğrusuyla yanlışıylada sizde onu özümseyeceksiniz çok iyi kan yavrusunu minimum 500tl ye alınmış bir köpeğin emekler hariç 1000 tl den aşağı maliyeti yoktur heralde. yaşına gelmiş bir köpek sezonda 15 aylık olacak.para bir yana bir köpekte emek var ve çok iyi yetişmişse o köpekde satılmaz ben satamam..yetiştiriciler hariç onlar bu işden ekmek yiyorlar avcı arkadaşların köpek olayında ticari yaklaşmaları bana ters geliyor.bazı forumlarda kalitesine göre 1-3 paket mamaya yavru verdiklerini gördüm bende dişi yavru alıcam ve yavruları olunca bu yöntemle değerini bilecek köpeği olmayanlara dağıtmayı düşünüyorum.karşılıklı katkı prensibi para alışverişi olmadan daha etik geldi bana..
aradığım 2-3 aylık bir yavruyu 4.ayda itaatle başlayıp 6-7 ayında bıldırcınla tanıştırıp ördeklede yaşına sokarsam mükemmel olur diye düşünüyorum.kaç köpek yetiştirdim hiççç ama mantığım acemiliğimle en güzel bu şekilde eğitebileceğimi söylüyor.Yanlışlarım varsa, sürçülisan ettiysem affola düzeltmeniz ricasıyla saygılarımla.

ibrahim ozel
19.Mayıs.2011, 06:13
Estağfurullah Hasan abi zaten bu tür konularda köpeğe bakamayacak avı bırakan insanlar köpeklerin çok daha az değerinde avcılara vermek istediklerinden dolayı ucuz yada mama paralarına geliyor. Para alışverişi olmadan verilen köpek daha etik gelmiş size. Tabi bu sizin düşünceniz saygı duyarım. Emeğede saygı duymak lazım tabi. Neyse inşallah aradığınız köpeği bulursunuz bizlerde burda paylaşımlarınızı zevkle izleriz.

19.Mayıs.2011, 07:05
Tabiki emeğe saygı bunu vurgulamıştım zaten.para alışverişi değil yavruya karşılık mama desteği konusunu yavru köpek için söylediğimi vurgulayayım yanlış anlaşılacak.yetişkin bir köpek için bu söz konusu olamaz kimsenin emeğine değer biçemem.

19.Mayıs.2011, 08:22
hoşgeldiniz abim ,bol bol paylaşımlar dilerim

ismailkocager
20.Mayıs.2011, 08:41
Hasan Bey,
Hoş geldiniz.Keyifli sohbetler...

Hüseyin ORHAN
21.Mayıs.2011, 19:21
Hasan Bey, dostlukların sitesi avcıların sanal mekanına hoşgeldin sefalar getirdin. Kendini en samimi hissedeciğin dostlarla sitemizde tanışacağına emin ol. En kısa zamanda güzel paylaşımlarını görmek dileğimle DENİZLİ den saygılar sevgiler...