PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HANİ ANALAR AĞLAMAYACAKTI ?

cemalreis
15.Mayıs.2011, 06:56
Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Üzümlü köyü dağlık arazi de yürütülen arazi arama-tarama faaliyeti sırasında mayın patlaması sonucu 1 askerin şehit olduğu bildirildi.
Şehidimize Allahtan rahmet kederli ailesine ve Türk Miletine sabırlar diliyorum
Yeter ulan yeter artık soysuzlar kanı bozuk sünnetsizler Türk Milletinin ayranını kabartmayın.

15.Mayıs.2011, 11:55
Şehidimize Allahtan rahmet kederli ailesine ve Türk Miletine sabırlar diliyorum..Buarada cemal abi senide bu tarz konulara ilginden dolayı kutluyorum..Sitemizde malesef bi köpek kadar ilgilenmeyen yorum yapmaktan çekinen arkadaşlar var; anlam veremiyorum..Saygı,sevgi ve selamlar..

15.Mayıs.2011, 18:54
Analar ağlamayacak diyenler yanlış hesap yaptılar. Aksine açılım zırvası nedeni ile katillere doğru yoldasınız, daha çok kan akıtırsanız sizin her dediğinizi yaparız mesajı verildi. Ceza evleri niye var? Madem suçlar sözle önleniyor, Polise, Askere de gerek yok. Bunlar caydırıcı değil nasılsa. Yaptıkları katillerin, insanlık düşmanlarının yanına kar bırakıldıkça analar her zaman ağlar.

çetin ekren
15.Mayıs.2011, 18:56
şehidimize Allahdan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim...
yanlız arkadaşlar lütfen yorumlarımızı dikkatle yapalım...
bu tür konuları siyasi görüş ve tartışmalara dökmeden gerektiği şekilde yorumda bulunalım...

Mesut BÜLBÜL
15.Mayıs.2011, 19:51
şehit kardeşimize allahtan rahmet acılı ayilesinede allah sabılar versin ne desek boş sanırım hergün böyle olmak hergün bir yeni şehit haberi duymak geride kalan anne babaların acılarını biz türk milletri olarak daha ne kadar dayana biliriz bilemiyorum sabır da bir yere kadar işte bardağı taşıran son damla olmadımı acaba yazmak ta istemiyorum ama yazılıyor işte malesef böyle olunca yazıklar olsun

15.Mayıs.2011, 20:24
allah rahmet eylesin allah kederli ailesine sabırlar versin...
bu şerefsizlerin kökü kurur inşallah...

ibrahim ozel
15.Mayıs.2011, 23:26
Analar ağlamayacak diyenler yanlış hesap yaptılar. Aksine açılım zırvası nedeni ile katillere doğru yoldasınız, daha çok kan akıtırsanız sizin her dediğinizi yaparız mesajı verildi. Ceza evleri niye var? Madem suçlar sözle önleniyor, Polise, Askere de gerek yok. Bunlar caydırıcı değil nasılsa. Yaptıkları katillerin, insanlık düşmanlarının yanına kar bırakıldıkça analar her zaman ağlar.

Hey ağzın bal yesin be abim....

16.Mayıs.2011, 06:35
Analar derken herhalde terörist analarını kastettiler artık onların anaları ağlamıyor. Türk askerinin Türk polisinin anaları ağlıyor.şerefsizlerin anaları ise meydanlarda zılgıt cekip halay çekiyorlar...

Recep DÖNMEZ
16.Mayıs.2011, 15:53
Aziz Şehidimize Allah'tan rahmet,ailesine,sevenlerine
ve tüm ülkemize başsağlığı dilerim. ...

Allah aşkına artık analar,babalar ağlamasın!!!
Allah aşkına artık yürekler,ciğerler yanmasın!!!
Allah aşkına bu soysuzlara,bu kansızlara kimse pirim vermesin!!!

sukru sunar
16.Mayıs.2011, 16:01
Şehidimize Allahtan rahmet kederli ailesine ve Türk Miletine sabırlar diliyorum

16.Mayıs.2011, 16:09
mustafa kemal KESKİN kardeşime ağzına sağlık dıyorum şehidimize allahtan rahmet diliyorum yakınlarına sabırlar .NEREYE KADAR NİCİN BU
CEKİNGENLİĞİMİZ YETER ARTIK ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR Herkese saygı ve selamlar

cemalreis
17.Mayıs.2011, 05:35
bu tür konuları siyasi görüş ve tartışmalara dökmeden gerektiği şekilde yorumda bulunalım..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Çetin kardeşim bu işin siyaseti olmaz orada şehit olan asker polis bizim evlatlarımız
bu konuda yorum yapmayı ben siyaset olarak görmüyorum. velevki siyaset olsun
kansızlar polise tokat atıyorlar siyaset olmuyorda biz tokat atanı kınayıncamı siyaset oluyor
veya bu teröristlere yalakalık yapanları eleştrincemi siyaset oluyor hiç kusura bakma kardeş
istiklal marşımızın dahi tartışılır hale geldiği bir ortamda duyarsız kalmayı kanımız gereği hazmedemiyoruz.
saygı ve sevgilerimle Allaha emanet ol.

çetin ekren
17.Mayıs.2011, 07:19
bu tür konuları siyasi görüş ve tartışmalara dökmeden gerektiği şekilde yorumda bulunalım..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Çetin kardeşim bu işin siyaseti olmaz orada şehit olan asker polis bizim evlatlarımız
bu konuda yorum yapmayı ben siyaset olarak görmüyorum. velevki siyaset olsun
kansızlar polise tokat atıyorlar siyaset olmuyorda biz tokat atanı kınayıncamı siyaset oluyor
veya bu teröristlere yalakalık yapanları eleştrincemi siyaset oluyor hiç kusura bakma kardeş
istiklal marşımızın dahi tartışılır hale geldiği bir ortamda duyarsız kalmayı kanımız gereği hazmedemiyoruz.
saygı ve sevgilerimle Allaha emanet ol.

ne dememi bekliyorsun cemal abi...yani siz o şehidimize üzülüyorsun da,kanınız onu kaldırmıyorda benim kanım mı kaldırıyor...bak bu laf ağır abi..
bak işde bu yüzden bu yorumlarda bulunmayın dedim...beni az çok tanıdığınızı umuyordum ama yanılmışım...
siz konuyu açıp siteden çıkıyorsunuz...taki birdahaki,işiniz olmadığında siteye girene kadar...bizim burda nelerle kimlerle uğraştığımızdan haberiniz dahi yok...
herşey sizin baktığınız gibi değil ne yazıkki cemal abi...madem öyle açtığınız konunun takipçisi olun ve gerekeni kendiniz yapın...sonrada bizi hedef olarak
göstermeyin...gerekene gerektiği cevabı kendiniz verin...
sizden önce parti içerikli 3-4 mesaj sildim onlardan haberiniz olmadığı için butür yorumda bulunuyorsunuz...
burası siyasi partilerin atışacağı bir ortam değil...
benim ailemin yarısından çoğu asker ve polis...öz kardeşim dahi aynı meslekde...sizden daha çok düşündüğüme inanın onları...söylediğiniz şey çok komik geliyor
bana...
kardeşim güneydoğuda,ben güneydoğuda askerlik yaptım...kimin bu vatanı daha çok sevdiğini Allah biliyor...
bu işin elbette siyaseti olmaz...bende buna müsade etmedim işde...ama ne yazıkki siz anlamak istediğiniz şekilde anladığınızdan bu yorumu yapmışsınız...
helal olsun abi...Erzurum dediğinizde bence biraz düşünün...vede araştırın bakalım nasıl bir memleket...
sizde Allaha emanet olun...

Recep DÖNMEZ
17.Mayıs.2011, 17:59
Aziz Şehidimize Allah'tan rahmet,ailesine,sevenlerine
ve tüm ülkemize başsağlığı dilerim. ...