Orijinalini görmek için tıklayınız : Keklik show...
imported_avkolik
30.Mart.2008, 21:40
İsmail ŞEN kardeşimiz kendi elleriyle, kendi çektiği ve temin ettiği resimlerle bi slayt show hazırlamış...Bize teslim etti bizede yükleyip sizlere sunmak kaldı...Buyrun iyi seyirler :)
http://www.youtube.com/watch?v=3Dpo9mw_MoQ&feature=fvsr
Hey maşallah ne de güzeller ya ellerine ve yüreğine sağlık kardeşim baya özlemişiz ya...
unforgiven
31.Mart.2008, 09:21
Estagfirullah sevgili kardeşlerim elimden geldiğince bişiler hazırlamaya çalıştım...
Saygılarımla...
MEHMET KANDAK
31.Mart.2008, 16:30
EMEĞİNİZE SAĞLIK RESMEN DOYDUK GERÇEKTEN....SAOLUN TEŞEKKÜRLER.. VURMAK DİİLDE BU GÜZELLİKLERİ YAŞAMAK ÇOK GÜZEL...
unforgiven
31.Mart.2008, 17:31
Resimlerin bazılarını hayvanların doğal ortamlarında çektim,bazıları da kendi kekliklerimin resimleri,bazıları da internetten derlenmiş resimler sitelere sattığım çok resmim oldu bazılarını geri bulabildim bazılarını bulamadım.Elimden geldiğince bu dostluk ortamıyla paylaşmak istedim.Faydalı olabildiysem ne mutlu...
Saygılarımla...
elıne sağlık ısmaıl kardess..cok gusel olms..wurmasakta sesını duysak kendını gorsek yetıyoo..
tesekkurler
asil3571
31.Mart.2008, 18:49
Bölee resimlerle show goley tabiki sen onların bide gerçeklerini benim yanıma bi getir bakem ismelim :) emeğin için tşkler
unforgiven
31.Mart.2008, 19:03
Allah izin verirse bakalım abicim nasip...Sen hayvanın kaç kilo olduğunu bil sorun değil :)
Saygılarımla...
unforgiven
02.Nisan.2008, 10:12
Ne demiş şair...
...ve gözlerin gelir aklıma ve sözlerin,
gidişin gitmiyor gözümün önünden ve izleri derin...
Elimdeki ki yavrum da gitti...
Ama yine gelecek çünkü sitede hayvanların kilosunu bilene keklik sözü verdik...
Saygılarımla...
İsmail bey, eline ve emeğine sağlık. Saygılarımla.
cemalreis
09.Nisan.2008, 20:43
ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK İSMAİL KARDEŞİM....
unforgiven
09.Nisan.2008, 21:05
Yorum yazan ve de slaytımızı seyretme alakasını bizden sakınmayan sevgili kardeşlerime can-ı gönülden teşekkür eder saygılarımı sunarım...
mehmet fatih AKILLI
10.Nisan.2008, 10:20
SEZON DEĞİL AMA, İÇİM DIŞIM ERİDİ KIPIR KIPIR OLDU...TEŞEKKÜRLER, ALANYADAN SEWGİLER
unforgiven
10.Nisan.2008, 14:17
Keklik başlı başına farklı bir dünyadır.Hele ki kınalı bir sevdadır, kınalı bir efsanedir...;)
Saygılarımla...
İbrahim ÖZEL
03.Mayıs.2009, 16:51
sevgili ismail kardeşim senin msn yi ekledim sende eklersen sevinirim saygılarımla...
erol kahraman
03.Mayıs.2009, 17:29
ali ekber usta sana ve ismail kardeşime teşekkür ederim elinize sağlık harika görüntülerdi
unforgiven
03.Mayıs.2009, 19:51
Allah razı olsun abilerim sağolun. Bu konu açılalı baya bi zaman oldu ama konu güzel ve kıymetli olunca tekrar tekrar gündeme geliyor ve daha da kıymet kazanıyor...
Saygılarımla...
İSMAİLİM.ŞENLENDİRDİN BİZİ YİNE.ALLAH'DA SENİ ŞENLENDİRSİN...
osmanyaprak
04.Mayıs.2009, 05:29
İlk açıldığında kaçırmışım eline emeğine sağlık İsmail Kardeşim. Kınalı efsanedir katılıyorum.
Keklik
Sabah vaktinde bir sürmeli gelin,
Ağlar yavrusu için gezer dağlarda.
Bir avcının elinde sanki kaderin,
Sekiye sekiye uçar dağlarda.
Bir yayla gülü gibi açar kanadın,
Sürmeli gözleridir hayat pınarım,
Ben yörüğün arkadaş keklik avların,
Yaylaya yaylaya şu goca dağlarda.
M. Ulaş ATASOY.
Elinize emeğinize sağlık harika olmuş.... Sağlıcakla kalın.
unforgiven
04.Mayıs.2009, 07:44
Çok sağolun abilerim... Ulaş abi döktürmüşsün yine incileri... Eline yüreğine sağlık...
Saygılarımla...
Keklik oldumu değil şiir roman bile yazarım.
Yörüklerin kulağından sesi rüyalarından görüntüsü eksik olmasın inş.
Kuşların en güzeli.
en sevdiğim av hayvanıdır keklik. paylaşım için teşekkürler
mehmet MUTLU
04.Mayıs.2009, 13:47
sevgili arkadaşlar allah var bu muzikle beni aglatacak kadar çoşturdugunuzu bilmenizi isterim ancak bukadar güzel bir müzikle bu resimler bakılabilirdi emeginize çok teşekür ederim ava gitmiş kadar ruhum genişledi
çok güzel gardaşım muhteşem olmuş.hani avda tam böyle yorgunluktan bittiğimiz anda ayağının dibinden insanın yüreğini eriten bir farıltıyla kalkarya birde vuramamışsan insan peşinden sanki güne yeni başlamış gibi giderya.o anı o duyguyu insanlara bir anlata bilsem.o haftanın sitiresinin moral bozukluğunun hepisinin üstümden o an gittiğini.keklik başkadır avcılar için.eline yüreğine gönlüne sağlık gardaşım.
vedat oncu
04.Mayıs.2009, 15:17
İSMAİLİM ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM HARİKA OLMUŞ KANIM KAYNADI VALLA SAYENDE.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
unforgiven
04.Mayıs.2009, 19:05
Allah razı olsun abilerim çok teşekkür ederim. Sizleri biraz olsun eskilere götürüp sizlere anılarınızı tekrar yaşatabildiysem ne mutlu bana...
Saygılarımla...
Recep DÖNMEZ
05.Mayıs.2009, 08:28
Ali Ekber Kardeş öncelikle paylaşım için teşekkürler....
Slaytı hazırlayıp size teslim eden İsmail ŞEN kardeşimizede
saygılarımı sunuyorum.....
Sağlıcakla kalın.....
unforgiven
05.Mayıs.2009, 11:14
Allah razı olsun Recep abi teşekkür ederim...
Saygılarımla...
Sebahattin AVCI
06.Mayıs.2009, 21:00
bu beyazlar kuluçkadan çıkanlarmı ?
çok güzel bir sunum olmuş emeğinize teşekürler
tanju unen
03.Aralık.2009, 10:21
Sevgili Ali EKBER ve İsmal ŞEN .
Bu güzel paylaşımı yeni gördüm ve izlerken çok keyif aldım . Emeğinize sağlık teşekkür ederim .
Selam ve sevgiler .
unforgiven
03.Aralık.2009, 11:59
Allah razı olsun Tanju abi sağolasın...
Saygılarımla...
Mesut BÜLBÜL
04.Aralık.2009, 09:05
Bu güzel el emeğiniz icin cok teşekkür ederim sılayt güzel olmuş müzikte sarmış ellerinize vede emeklerinize sağlık
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.