PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : duble vuruş (ersin kasap)

ersin kasap
18.Mayıs.2011, 21:58
15 mayıs pazar günü ineğöl atış poliğonunda düzenlediğimiz avcı müsabakında beni yanlız bırakmayan mustafa çil ustama ibrahim özel abime recep arslan abime ve barış taşkın kardeşime teşekkürü borç bilirim
etkinliğimiz kazasız sorunsuz ve dostların katılımıyla bol muabbetli ve neşeli geçti sizler için derlediğim sunumun iyi seyirler
umurbey kulubu 53 puanla birinci olurken ineğöl merkez kulubu ve tahtaköprü kulubu 51 puanla 2, ve 3, paylaştı duble atışla yine iki kupamızı kulubumüze götürdük
benim etkinliğimizdeki performansımdan gürüntüler
http://www.dailymotion.com/video/xiryyg_ersin_sport#from=embed&start=21
etkinliğimizden kareler ve final görüntüleri

http://www.dailymotion.com/video/xiqjcd_ineyol-trap-musabakasy-1_shortfilms#from=embed&start=1

Yıldıray İNCE
19.Mayıs.2011, 05:14
Ğüzel paylaşım olmuş ersinim ellerine sağlık.........

ibrahim ozel
19.Mayıs.2011, 06:06
Güzel bir gündü.
Dostlarla görüşme imkanı buldum.
Paylaşım için teşekürler ersin.

çetin ekren
19.Mayıs.2011, 06:19
paylaşım için teşekürler....
başarılarınızın devamını dilerim...

19.Mayıs.2011, 06:32
ersin bey.bu camiaya kendinizi adamışsınız yahu.bütün etkinliklerde varsınız bravo.tebrikler

Osman KARATEPE
19.Mayıs.2011, 06:37
Helal Ersin'im gelmeyi çok istedim ama olmadı malesef bizim kabin ve hastane beni çok bağlıyor...Eline emeğine sağlık kardeşim...

19.Mayıs.2011, 07:03
tebrikler ersin kardeşim güzel etkinlik olmuştur katılmayı isterdim olmadı tüm dostlara selamlar

19.Mayıs.2011, 07:07
tebrikler ersin kardeşim güzel etkinlik olmuştur katılmayı isterdim olmadı tüm dostlara selamlar

19.Mayıs.2011, 07:13
paylaşım için teşekkürler ersin belliki çok güzel bir gün olmuş...

19.Mayıs.2011, 08:16
canım abim tebrikler. sizlerlerle beraber o heyecanı yaşamak isterdim ama kısmet değilmiş. allah ım can sağlığı versin mutlaka birgün yanyana gelcez o günüde sabırsızlıkla bekliyor bu kardeşin

Mesut BÜLBÜL
19.Mayıs.2011, 08:45
paylaşım icin teşekkürler ersin kardeşim nice başarılara dileğim olsun selamlar sayğılar

ersin kasap
19.Mayıs.2011, 10:58
Ğüzel paylaşım olmuş ersinim ellerine sağlık.........
yıldıray abim teşekkür ederim

Güzel bir gündü.
Dostlarla görüşme imkanı buldum.
Paylaşım için teşekürler ersin.
iyi seyirler abim teşekkürler

paylaşım için teşekürler....
başarılarınızın devamını dilerim...
sağolasın çetin abim

ersin bey.bu camiaya kendinizi adamışsınız yahu.bütün etkinliklerde varsınız bravo.tebrikler
yasin abim ben bu işi gönülden büyük zevkle yapıyorum bu yüzden olsa gerek her konumda başarıyı elde ediyorum çıkar ve menfuat adamı olmadık olamadık gönüller bir yasin abim tavşanlıya ve dostlara selamlar

Helal Ersin'im gelmeyi çok istedim ama olmadı malesef bizim kabin ve hastane beni çok bağlıyor...Eline emeğine sağlık kardeşim...
kısmet değilmiş abim gönül hep gelmenizden yanaydı ama önce iş sonra zevkler ve dostlar teşekkürler

ben sizleri gelmiş kadar kabul ediyorum abim teşekkürler selamlar

paylaşım için teşekkürler ersin belliki çok güzel bir gün olmuş...
iyi seyirler ibrahim abim teşekkürler

canım abim tebrikler. sizlerlerle beraber o heyecanı yaşamak isterdim ama kısmet değilmiş. allah ım can sağlığı versin mutlaka birgün yanyana gelcez o günüde sabırsızlıkla bekliyor bu kardeşin
alim can kardeşim gönüller bir cc allah sağlık sıhat versin nasılsa hep beraberiz bir dakakine kısmetse sizleri seviyorum canlarım kozana selamlar

paylaşım icin teşekkürler ersin kardeşim nice başarılara dileğim olsun selamlar sayğılar
aleyküm selam mesut abim çok teşekkürler

20.Mayıs.2011, 11:12
paylasşım için teşekkürler.

ersin kasap
20.Mayıs.2011, 16:02
orhanım sağolasın kardeşim

Hüseyin ORHAN
21.Mayıs.2011, 19:31
ersin kardeşim başarılarının devamını dilerim

paylaşım için teşekkürler

ersin kasap
22.Mayıs.2011, 22:07