PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : özlem giderelim(ersin kasap)

ersin kasap
03.Haziran.2011, 11:18
2010 & 2011 bıldırcın üveyik avlarından karelerde kalanlar
http://www.dailymotion.com/video/xj2y0q_film-0001_animals#from=embed&start=3

03.Haziran.2011, 15:41
Muhteşem kareler abi. paylaşım için teşekkürler

çetin ekren
03.Haziran.2011, 19:34
damardan giriyorsun ersin...bu zulümdür...
video için teşekkürler kardeş...

imported_avkolik
03.Haziran.2011, 20:57
Hakkaten Ersin ne yapmaya çalışıyorsun be kardeşim :D Bak milletin günahına gireceksin ona göre :)

ersin kasap
03.Haziran.2011, 21:24
Muhteşem kareler abi. paylaşım için teşekkürler
orhanım teşekkürler kardeşim

damardan giriyorsun ersin...bu zulümdür...
video için teşekkürler kardeş...
beyenin için ben teşekkür ederim abi

Hakkaten Ersin ne yapmaya çalışıyorsun be kardeşim :D Bak milletin günahına gireceksin ona göre :)
abim fırına biraz daha odun atıyorum alevlensin iyice teşekkürler

04.Haziran.2011, 00:01
Kardeşim bukadar kuş yolmakla baş olurmu. Fırının ateşini de biraz kas millet zaten bunalıyor.

ersin kasap
04.Haziran.2011, 10:22
Kardeşim bukadar kuş yolmakla baş olurmu. Fırının ateşini de biraz kas millet zaten bunalıyor.
teşekkürler apom sen meraklanma benim makineler hallediyor o işi herşeyi ben yapınca kıymeti kalmaz dime dostum emete selamlar

ibrahim ozel
06.Haziran.2011, 12:45
Offff of ersinim nasıl geçer bu 69 gün.
Güzel olmuş eline emeğine sağlık kardeşim.

06.Haziran.2011, 13:02
Ersin ne yapmaya çalışıyorsun be kardeşim Bak milletin günahına gireceksin ona göre :) zaten canım sıkkın. gidiyorum şimdi....

Osman KARATEPE
06.Haziran.2011, 13:23
Başlangıçtaki ses bitirdi beni :D :D :D

ersin kasap
06.Haziran.2011, 16:44
Offff of ersinim nasıl geçer bu 69 gün.
Güzel olmuş eline emeğine sağlık kardeşim.
sabır çek abi ya sabır çünkü bu sene bu güzellkleri görmek var görmemek var teşekkürler

Ersin ne yapmaya çalışıyorsun be kardeşim Bak milletin günahına gireceksin ona göre :) zaten canım sıkkın. gidiyorum şimdi....
aman nacim sakın meraya filan çıkayım deme açılışta ben gelicem konyaya elleme bıldırcınlarımı

Başlangıçtaki ses bitirdi beni :D :D :D
abi bülbül halt etsin yanında dimi avcı kulağıyla dinleyince

ibrahim ozel
06.Haziran.2011, 16:54
Haklısın ersin nasip meselesi bunlar varsa nasipte görürüz yoksa yapacak bişi yok.

Mesut BÜLBÜL
06.Haziran.2011, 20:09
ersin duman ettin bizi off of yandık gelmez bu av sezonu sağlık olsun kardeşim ellerine sağlık

ersin kasap
06.Haziran.2011, 23:02
Haklısın ersin nasip meselesi bunlar varsa nasipte görürüz yoksa yapacak bişi yok.
evet abi herşeyi zaman gösterir

ersin duman ettin bizi off of yandık gelmez bu av sezonu sağlık olsun kardeşim ellerine sağlık
teşekkürler mesut abim kaçarı yok gelicek günler su gibi akıp gidiyor ömür geçiyor abim aylarmı geçmiycek teşekkürler abi selamlar

07.Haziran.2011, 06:42
abi otura otura hep paslandık sende damardan girdin şuan hadi hayırlı bakim ama mhteşem kareler ..saygılar

07.Haziran.2011, 07:43
ERsin bekliyorum o zaman. geçen gün köpek gezdirmeye gittim. maşallah gayet bol miktarda gelmişler. üresinler bakalım da gerekeni yapcaz.

07.Haziran.2011, 08:02
Az kaldı şunun şurasında ne var ki :)

Harika kareler abi eline sağlık

ersin kasap
07.Haziran.2011, 10:46
abi otura otura hep paslandık sende damardan girdin şuan hadi hayırlı bakim ama mhteşem kareler ..saygılar
ali,m teşekkürler kardeşim

ERsin bekliyorum o zaman. geçen gün köpek gezdirmeye gittim. maşallah gayet bol miktarda gelmişler. üresinler bakalım da gerekeni yapcaz.
tamamdır nacim cc allahtan bir zaval gelmesse açılışta konyadayım muabbetin belini kırarız selamlar

Az kaldı şunun şurasında ne var ki :)

Harika kareler abi eline sağlık
teşekkürler hilmi yeni sezonda daha güzelleri tüm dostlarla olsun selamlar