Orijinalini görmek için tıklayınız : Ustalara Danışayım Dedim ???
Sevgili site sakinleri herkese slmlar...
Arkadaşlar sevgili ustalarım ben bi süperpoze hafif tek tetik tüfek almak istiyorum, ikinci el almayı düşünüyorum
çok da paralar vermek istemiyorum, avrupa veya yerli tüfek ne önerirsiniz... saygılarımla...
fiyat en fazla 700-800
veyselll
07.Haziran.2011, 20:43
fiyat aralığınız nedir acaba??
kapadokyali_1981
07.Haziran.2011, 21:58
Bi arkadaşımda Huğlunun 103 fe modeli var tek tetik enjektörlü çok hafif bi tüfek değil ama sıfır ayarında çok sağlam ve bi o kadarda saçması iyi olan bi tüfek eğer ilgilenirseniz sizle irtbata geçmesini sağlarım.
Sevgili ömer abi ilgilendiğin için teşekkür ederim, ben bi değerlendireyim teşekkürler...
ibrahim ozel
08.Haziran.2011, 07:53
Arkadaşım av bayisine git önce. Deki arkadaş ben yıldızdan tüfek yaptıracağım. 65 namlu olacak, mobil şok veya değil sen karar ver. Enjektörlü, sellektörlü olacak. Koyu renk dipçik, kundak olacak. Kalın bant(şerit) olacak. Namlu arası boş olacak (havalandırması bütün olacak) 2800 gr geçmeyecek. Hem tüfeğini sıfır alacaksın, hemde düşündüğün fiatlara alacaksın. Kaliteli bir marka ve tüfeğede sahip olmuş olacaksın.
ersin kasap
08.Haziran.2011, 10:13
abim marka ve tüfek önermek gerçekten çok kolay ama benden sana bir tavsiye bir kaç av bayiini gez tüfekleri eline al yüzle kendi zevkini tatmin edeni kararla sonra bütçen neye el veriyorsa hangisi kafana yattıysa onun üzerinde dur çünkü bu iş gönül işi tüfeğini ilk önce gerçekten sevmen ve benimsemen lazım daha sonra kundak ölçülerini değerlendir çünkü avı tüfekten çok tüfeğin kundağı vurur kundak sana uymuyorsa atışlarının yüzde 60 mankeyle sonuçlanır
ibrahim abimin dediklerinide yabana atma değerlendir derim söyledikleri çok cazip
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.