PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milas'ta cok üzücü bir olay yaşandı.........

Yıldıray İNCE
09.Haziran.2011, 16:40
Sayın site sakini dostlarım bu üzücü olayı sizlerle paylaşmak istedim insan hayatının nekadar ucuz olduğunu ve hiç bir sıkıntının kafaya takılmıycağını ömrümüzün nekadar kısa olduğunu malesef bu olay anlatıyor ben bu Rahmetli kardeşimin babasıyla 10 yıl şehir içi dolmuşculugu yapmıştım daha sonra bıraktım bu rahmetli kardeşimiz benim akrabam olurdu babasıyla beraber dolmuşculuk yaptığım dönem calışmıştım daha sonra babası emekli olunca bu kardeşim babasının işini devralmıştı ALLAH rahmet eylesin bugün öğle saatlerine doğru mesut ustama uğradım biraz lafladık daha sonra eve gitmek için dolmuşa bindim ve bu rahmetli kardeşim denk gelmişti baban nasıl neler yapıyor diye konuşmuştuk sonra ben carşıda indim öğleden sonra tekrar sanayiye gitmek için motorla evden çıktım carşıya geldiğimde taksici bir arkadaş dolmuşcuyu kesmişler dedi olay yerine gittim birde baktım bizim arkadaşın oğlu cok üzüldüm insanın ne zaman öleceği malesef belli olmuyor iki saat öncesi beraber muhabbet ettik iki saat sonra ölüm haberiyle sarsıldık meselenin kız olayı oldugunu duyduk malesef genc bir delikanlıyı kaybettik ALLAH acılı ailesine sabır versin ........
İşte olay yerinden bir foto http://i1084.photobucket.com/albums/j406/mesut48/Grnt014.jpg

Rahmetli kardeşim de bu ALLAH rahmet eylesin........
http://i1084.photobucket.com/albums/j406/mesut48/kardesime-tecavuz-ettin-deyip-bicaklayarak-ol-2786486_o1.jpg

ibrahim ozel
09.Haziran.2011, 16:46
İnsan hayatı bu kadar basitmidir ya.
Abim başın sağolsun inan çok üzüldüm.
Allah rahmet eylesin nur içinde yatırsın.

unforgiven
09.Haziran.2011, 17:22
Yazıktır yaa vallahi yazıktır... Rabbim taksiratını affetsin...

kapadokyali_1981
09.Haziran.2011, 18:28
Yazıktır yaa vallahi yazıktır... Rabbim taksiratını affetsin...

09.Haziran.2011, 18:59
başınız sağolsun kardeşim yıldıray allah genç ölümü vermesin .

çetin ekren
09.Haziran.2011, 19:19
ortalık puşt dolmuş...
şerefsizlik,namertlik adamlıkdan sayılır olmuş...
kardeşimize Allahdan rahmet dilemekden başka ne gelirki elden...
yıldıray abi başınız sağolsun....yakınlarına sabırlar dilerim....

fevzi dursun
09.Haziran.2011, 21:38
başınız sağolsun yıldıray abicim, çok yazık olmuş. inan bizlerde burada senin kadar üzüldük, genç dolmuşçu kardeşimize Allahtan rahmet diler, kederli ailelerine sabırlar dilerim.

İBRAHİM AKKAYA
09.Haziran.2011, 21:48
Yıldıray Kardeşim Başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır versin.

veyselll
09.Haziran.2011, 21:54
kız meselesi...
şimdi kızı isteyen iki taraftan biri hapiste biri mezarda. hanginize kaldı???
yazılacak çok şey var aslında ama insan hayatının bu kadar ucuz olduğu bir ülkede yazmak ne fayda.
Allah taksiratını affetsin...

10.Haziran.2011, 01:24
Yıldıray Kardeşim Başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır versin.

10.Haziran.2011, 10:34
Çok üzüldüm.Şu üç günlük dünyada neyi paylaşamıyoruz ki.Yaşam bu kadar değersiz olmamalı.Allah rahmet eylesin.

Recep DÖNMEZ
10.Haziran.2011, 10:42
Gerçektende çok üzücü bir olay.
Başınız sağolsun Yıldıray kardeşim.
Evet insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı,
Hele hele bu tip nedenlerle bir insanın canına nasıl
kıyılır bunu anlamak mümkün değil.
Ölen gence Allah'tan rahmet,yakınlarına başsağlığı dilerim.

10.Haziran.2011, 11:07
abi çok üzüldüm allah rehmet eylesin makamı cennet olsun basınız sa olsun allah ailesine sabır versin

10.Haziran.2011, 11:53
Abi başınız sağolsun

Facebook ta haberi gördüm çocuk vurmadan önce seninde kardeşine tecavüz etselr sende aynsını yapardın gibi bişi sölemiş sanırsam

Olayın aslını tabiki bilemeyiz ama hiç kimse de durup dururken böle bir vahşilik yapmaz

Köy yeri ufaktır olayın aslı astarı nedir siz ögrenmişsinizdir bende merak ettim abi bilgilendirirsen sevinirim

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin

Her ne olursa olsun Yaradanın verdigi canı ancak Yaradan alır bu genç imtihanı gecememiş yazık biri mezara biri hapise iki gencecik insan çok üzüldüm

Yıldıray İNCE
10.Haziran.2011, 14:06
[quote author=Hilmi AYNACI link=topic=16275.msg173395#msg173395 date=1307706801]
Abi başınız sağolsun

Facebook ta haberi gördüm çocuk vurmadan önce seninde kardeşine tecavüz etselr sende aynsını yapardın gibi bişi sölemiş sanırsam

Olayın aslını tabiki bilemeyiz ama hiç kimse de durup dururken böle bir vahşilik yapmaz

Köy yeri ufaktır olayın aslı astarı nedir siz ögrenmişsinizdir bende merak ettim abi bilgilendirirsen sevinirim

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin

Her ne olursa olsun Yaradanın verdigi canı ancak Yaradan alır bu genç imtihanı gecememiş yazık biri mezara biri hapise iki gencecik insan çok üzüldüm

Hilmi kardeşim bu gün rahmetliyi defin ettik evet vuran kişi o şekilde konuşmuş ama bu cocuk öyle birşey yapacak bir cocuk deyil burada rahmetliyi tanıyanların hepside aynı düşüncede rahmetli bu kızla çok önce konuşuyormuş ama üç dört gün önce bu kız başkasıyla kaçmış bizim tahminlerimiz bu iş rahmetli kardeşimin üstüne kaldığını düşünüyoruz büyük bir ihtimal yanıltma var üç dört gün öncesi vuran cocukla babası gece durağa gelip bu rahmetliyi sormuşlar ertesi günü duraktan rahmetliye böyle birşey oldumu diye sormuşlar hayır demiş en azından böyle birşey gercekten olsaydı rahmetli bence tetbir alırdı olayın olduğu gün vuran cocuk duraktan binmiş arabaya vuranda onu tanımıyor ölen rahmetlide vuranı tanımıyor bu iş tarif üzerine oldu bence bu işi yapan başkası rammetliye yalan yere suçladılar bizlerin düşüncesi tabiki..........

Mesut BÜLBÜL
10.Haziran.2011, 18:29
yıldırayb kardeşim öncelikle bende bu cocuğun böyle birşey yapacağına inanmıyorum allah kuru iftiradan korusun diyorum kızı arızalı catlak diye duydum cok tehlikeli biri onlar dedi tanıyan köylüleri bu vuran cocuk da dolduruşa geldi olan garibime oldu bir yuvada böyle gecti bitti insanlar burnundan soluduklarını birkezdaha ıspatlanmış oldu ama doğru ama yanlış şimdi geride mış lı mişli lafların ardından başka birşey olamaz diyorum bu işlerin töbeti bile ağır olur diye düşünüyorum allah ayilesine vede yakınlarına sabırlar versin diyorum allah rahmet eylesin kardeşim sevdiğimiz biriydi halen ben inanamıyorum olaya şoktayım kardeşim selamlar

imported_avkolik
10.Haziran.2011, 19:58
Çok yazık çookk..Allah taksiratını affetsin...Böyle acıları mevla kimselere yaşatmasın..

ersin kasap
10.Haziran.2011, 21:26
cc allah bildiği gibi yapsın çok yazık gencecik bedeni toprağa verilmiş ne olursa olsun sonu bu olmamalı bence ailesine sabır merhumada rahmet dilerim başınız sağolsun abi

Elfin Asilkan
10.Haziran.2011, 21:38
Rabbim mekanını cennet etsin Ailesine sabırlar nasip eylesin.İnsanlığın katili biz Türk toplumuyuz.Nasıl müslüman bir toplumuz nasıl Atalarımızın torunuyuz anlamıyorum ben çözemiyorum Rabbim'e sığınıyorum dualarım tüm insanlık alemine Rabbim Tez zamanda inşallah Merhameti insanlığı kardeşliği değer bilmeyi nasip etsin Kalbinde kötülük taşıyanları islah etsin !! Herkesin kaderine hayırlısını nasip eylesin Yaradanım !! yine bir insan hayatı bir insanın nefsine hakim olamayışına kurban verildi !! Rabbim sen Büyüksün !!