Orijinalini görmek için tıklayınız : SARSILMAZ SP 302 (SALVO)
Arkadaşlar hepinize mrblar, yeni bi tüfek aldım sarsılmaz sp 302 tek tetik enjektörlü poze,ben acemi bi avcıyım ustalardan duyuyoruzki bazı tüfekler öldürmez bazı tüfekler fişeği yerer fişek sevmez tüfeğin fişeğini bulmak gerekir diyolar, ben bir türlü çıkamadım işin içinden, sizce bu tüfek nasıl kullananız varmıdır acaba??? fişek ne önerirsiniz poze için, şimdiden teşekkrüler, kula'dan slmlar..
http://www.avkolik.net/forum/super-pozeler/%3Cahttp://i51.tinypic.com/sdmcu0.jpg
çetin ekren
29.Haziran.2011, 20:07
ne marka kullanırsan kullan Mahmut kardeşim ama şunu aklından çıkarma kış aylarında bile olsa 32 gr.ı geçme..
bıldırcında 24 gr.bile kullanabilirsin...
keklik sezonunda 28-30 gr.fişekle inanılmaz sonuçlar alırsın...
Burhan KESKİN
29.Haziran.2011, 20:11
hayırlı olsun kardeşim biraz ağır ama iyi tüfek almışsın bendede aynısı var bıldırcın için 24 gram fişek kullanmanı tavsiye ederim.
Mesut BÜLBÜL
29.Haziran.2011, 20:11
hayırlı olsun güzel etmişsin hatasız kazasız bol avlar dilerim fiyatı ne kadar kardeşim onuda yazaqrsan iyi olurdu
Mesut abi ben tüfeği 2. el aldım 700 tl ye ama tüfek sıfır sayılır 2 kutu fişek anca atıldı yakın bi arkadaşımdan aldım sıfırları 1400 tl
ibrahim ozel
29.Haziran.2011, 21:12
Hayırlı olsun kardeşim biraz ağırda olsa harika bir tüfek almışsın.
veyselll
29.Haziran.2011, 21:45
ağırlığına ragmen dengeli bir silah. bir ara inceleme fırsatı bulmuştum. yerli tüfek sanayii çok gelişti. avrupalar gibi fişek seçmiyor. hayırlı uğurlu olsun
Recep DÖNMEZ
30.Haziran.2011, 06:54
Hayırlı olsun.
Gramajı düşük fişekler kullanmalısın.
Ben aynı tüfeğin Huğlu'sunu kullanıyorum.
Fişek markası çokta önemli değil....
Hüseyin ORHAN
30.Haziran.2011, 07:46
öncelikle hayırlı olsun,
çifte yada pozaler de gaz kaybı olmadığı için düşük gramaj yeterli der ustalar
sarsılmaz kendini ispatlamış firmaların başında gelir
kazasız belasız kullanmanı dilerim
Mesut BÜLBÜL
30.Haziran.2011, 09:47
Mesut abi ben tüfeği 2. el aldım 700 tl ye ama tüfek sıfır sayılır 2 kutu fişek anca atıldı yakın bi arkadaşımdan aldım sıfırları 1400 tl
Anlaşıldı cok iyi almışsın güle güle kullanasınız kardeşims elamlar sayğılar
Değerli abileirm hepinizin değerli yorumları için teşekkür ederim...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.