Orijinalini görmek için tıklayınız : BALIKESİRLİ AVKOLİKLER BİLGİNİZE
ismail talay
31.Mart.2008, 10:17
BALIKESİR MERKEZ VE İLCELERİNDEN ÜYEMİZ OLAN AVKOLİKLER , BU HAFTA SONU İZMİRDE YAPILACAK OLAN AV KÖPEĞİ YARIŞMASINA FATİH DEMİRCAN VE BEN GİDİYORUZ BİLDİĞİM KADARIYLA AYTEKİN CETİN ABİ VE NİHAT BALTACI KARDEŞİMDE GİDECEK.. BU DOĞRULTUDA 0544 259 54 77 NOLU TELEFONDAN BANA BİLGİ VERİRSENİZ AVKOLİK BALIKESİR TEMSİLCİLERİ OLARAK HEP BİRLİKTE BİR ORGANİZASYON YAPIP GİDEBİLİRİZ... BİZ CUMA AKŞAM YOLA CIKICAZ BİLGİLERİNİZE
kardeşim gönlüm yarışmaya gelmekten yana amma benimde maraşta o tarihte trap yarışmam var takım olduğum için gitmek zorundayım size iyi eylenceler
Mustafa ÇİL
31.Mart.2008, 17:07
hani gardaşım balıkesirliler
isamail nerde arkadaşlar
fatihhh
gardaşıkm geçmiş olsun diyelim
fatih demircan
31.Mart.2008, 20:04
mustafa abi geçirenler sağ olsun:)) cuma akşam inşallah ordayız bir tepsi kaymaklı ekmek kadayıfı getircem hazır olun izmir marşıyla göndercem sizi kütahya yahttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif
imported_avkolik
31.Mart.2008, 20:13
tişörtler hazırmı fatihim :D valla Talay tişörtleri şapkaları anlattıkça benim bi yerlerim geçiyo ama cumaya kadar sabretcez artık...
bülent erdem
31.Mart.2008, 20:25
allah kazasız belasız gidip gelmenizi nasip etsin.... iyi eğlenceler
fatih demircan
31.Mart.2008, 20:28
abi yarın dikilmeye başlıyo.ben takipteyim çok hoş oldu t-shirt lerden ve şapkanın birini sayın üyemiz ahmet çakmak a vericez.onun hafta sonunda kahraman mraşta trap atışı var türkiye genelinde profösönel bir atış bu federasyonun düzenlediği ardından da türkiye şampiyonasına katılacak.bu müsabakalarda sitemiz t-shirt lerini ve şapkasını giymesini rica ettim kabul etti sağ olsun.bu da güzel bir reklamımız olacağı kanaatindeyim
Fatih HACIABBASOĞLU
01.Nisan.2008, 04:50
Allah Kolaylık versin..herkeze örneksiniz..
fatih demircan
01.Nisan.2008, 05:52
sağ olasın fatih kardeşim biz bir ekibiz siz olmazsanız bizde olamayız varlığınız önemli
Mustafa ÇİL
01.Nisan.2008, 06:09
ÇAKMAK GARDAŞIMA BAŞARILAR DİLERİM İNŞALLAH
ÇEKTİĞİ HAR TETİK DOLUYA PATLAR
AMN
fatih demircan
01.Nisan.2008, 11:00
inşallah bizde duacıyız
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.