Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: KINIYORUZ......

Senior Member
    Nereden
    BİLECİK

KINIYORUZ......

[size=1.35em][color=rgb(20, 24, 35)]******* PROTESTO *******[/color][/size]
    [size=1.35em][color=rgb(20, 24, 35)]Maliye Bakanlığı ve Orman Bakanlığı DKMP işbirliğinde her sene kanun ve kurala uyan avcılara eziyet haline gelen, vergi ve vize sorununu protesto ediyoruz.2015,2016 avlanma pulunu almış yani tam sezon için vergisini yatırmış, pulunu almış, avcının yılbaşı itibari ile 31 ocağa kadar vergisini yatırması ve vizesini yaptırması gerektiğini , zorlama dayatma ile avcıyı prosüdür batağına sokan ve üstelik 21 gün için bu eziyeti kanununa kuralına uyan avcıya reva gördükleri için DKMP kınıyoruz.Ceza yazılan avcının mahkemeye vermesi durumunda cezanın iptaline karar veren hakimlere rağmen DKMP bu olayı devam ettirmelerini kınıyoruz.[/color][/size]
    [size=1.35em][/size]

Senior Member
    Nereden
    milas-muğla

Ynt: KINIYORUZ......

Allah islam etsin bunları başka diyecebirşey bulamıyorum

Nereden
    İstanbul

[quote author=Burhan KESKİN link=topic=21875.msg241473#msg241473 date=1454268260]
    [size=1.35em][color=rgb(20, 24, 35)]******* PROTESTO *******[/color][/size]
    [size=1.35em][color=rgb(20, 24, 35)]Maliye Bakanlığı ve Orman Bakanlığı DKMP işbirliğinde her sene kanun ve kurala uyan avcılara eziyet haline gelen, vergi ve vize sorununu protesto ediyoruz.2015,2016 avlanma pulunu almış yani tam sezon için vergisini yatırmış, pulunu almış, avcının yılbaşı itibari ile 31 ocağa kadar vergisini yatırması ve vizesini yaptırması gerektiğini , zorlama dayatma ile avcıyı prosüdür batağına sokan ve üstelik 21 gün için bu eziyeti kanununa kuralına uyan avcıya reva gördükleri için DKMP kınıyoruz.Ceza yazılan avcının mahkemeye vermesi durumunda cezanın iptaline karar veren hakimlere rağmen DKMP bu olayı devam ettirmelerini kınıyoruz.[/color][/size]
    [size=1.35em][/size]
    [/quote]

Zaten hep böyle değil mi ? İyilerin zarar gördüğü , kötüler ve kuralsızların yanına kaldığı dünya..

Senior Member
    Nereden
    tekirdağ

Her sene aynı muhabbet ama avcılarda tık yok ses gelmeyince elin oğlu yükleniyor tabi allah sonumuzu hayır etsin.

Senior Member
    Nereden
    muğla

ocakta yatırmadım..ama mecburen yatırıp belgeyi iptal ettiriyorum ve bu çile bitiyor.. yıllarca belgeli avlandım çevremde olsun dışarda olsun kimi gördümse onlarda yıllarca belgesiz avlandı hala daha belgesiz avlanıyorlar..bu durumda benim ne olduğumu tahmin etmek çokta zor olmasa gerek..ceza yedim belgemle pulumla 1.500 lira..yanımdaki belgesiz arkadaş ceza yedi 1.500 lira.. demekki neymiş belge bi işe yaramazmış..avbis mavbis tırı vırı..muğlada katılıacak bu sezon avbis kervanına..av olsa canımız yanmaz gene ama av yok..çölde yaşayıp birde vergi , aidat , pul parası ödemek,belgesiz avcıyla aynı cezayı yemek zoruma gidiyor..her yıl masraf..yaktığım gaz parası,yeme içme çektiğim eziyeti saymıyorum bile..onlarla 3bin lirayı geçer..vurdugum ne? koca sezonda 15 üveyik,2 tanede küçük ördek..tamam bitti sezon..20 liralık av vurmamışız..evde yatan tüfeğe belge akıllı bir adamın yapacağı iş değil..saygılarımla..

Nereden
    BURSA / BOLU

lanet olsun zaten bitek bu eziyet kurallara kanuna uyan ve uymaya çalışana gecerli, ya mantık dışı uygulama bi bunlarda var kardeşim madem vergi için neden geçikme faizi uyguluyorsun hadi bunu da geçtim otomobil vergisi ödemeyen adama ehliyetin ruhsatın var ama vergini ödememişin diye araç kullanamazsın diyorlarmı anlamadım gitti bu uygulamayı, daha da kötüsü bursada vergi dairemdiye bilecikte vergi ödeyemiyorum 1 aydır ve diyorlarki tahakkuk mudur nedir o yokmus burda vergi borcum gorunmuyormus boşa giden bir ay daha gerçekten bu düzenden bıktık iyice....